Den balanserande Ă€ngeln 25/7💞

Den balanserande Àngeln

Du har med dig denna Àngel idag som Àr med för att fÄ dig att uppnÄ en rÀtt balans. Men den kommer Àven vara med dig den 12/8, och om 12 dagar vilket blir den 6/8, om 3 dagar (28/7), 1/8, 8/8, och Àven under vecka 39, och slutligen den 28/8. Dessa datum Àr generella och kan vara flera som du kÀnner igen och flera som lÀmnas vidare Ät nÄgon annan, men att denna Àngel Àr med beror pÄ att det finns en viss obalans pÄ olika plan i ditt liv, det kan vara i ditt tÀnkesÀtt, emotionellt, inom kÀrlek, arbete, ekonomi, relationer, mm kan du kÀnna igen det?

Jag upplever att de finns och framför allt har funnits en del meningskiljaktigheter, Äsikter, kÀnslor ev konflikter etc dig och andra sins emellan. Kan vara inom familjen, slÀkten, vÀnner, relation och mer dÀrtill. Kanske Àr det hÀr nytt för dig? Eller ocksÄ Àr det gammalt och som har sopats under mattan lite, och som dÄ kan ligga bakÄt.

Och det finns mycket att tala om kring allt det hĂ€r, upplever Ă€ven att de Ă€r och finns barn inblandade i det. Är det inte smĂ„barn, kan de vara ungdomar men ocksĂ„ ditt eget inre barn. För det kĂ€nns som att ens eger inre barn kan ha agerat i nĂ„got sammanhang. Det Ă€r sammankopplat hursomhelst och jag fĂ„r Ă€ven till mig att du ni behöver kompromissa för att ni ska kunna uppnĂ„ en form av balans förlĂ„telse. Att mötas pĂ„ hĂ€lften sĂ„ att de inblandade fĂ„r chans att göra sin röst hörd men ocksĂ„ kĂ€nna att dennes röst och kĂ€nslor har ett vĂ€rde. 

Gamla sĂ„r behöver lĂ€kas, och hals chakrat pĂ„ sĂ„ vis balanseras. Är det sĂ„ att du Ă€r osĂ€ker pĂ„ om du vĂ„gar kan eller klarar det..? som att vĂ„ga sĂ€ga vad du kĂ€nner, tycker och tĂ€nker? sĂ„ vill denna Ă€ngel pĂ„minna dig om att JA det GÖR DU.

DU KAN TALA. Och du VÅGAR DET. Du har kommit till mĂ„nga insikter sĂ€kerligen den andra partern ocksĂ„.

Men för att fĂ„ veta hur och var den andra stĂ„r sĂ„ mĂ„ste du ocksĂ„ berĂ€tta vad du kĂ€nner i ditt hjĂ€rta. Dina kĂ€nslor Ă€r DINA KÄNSLOR som du har RÄTT till.

Din intuition talar om för dig vad som Àr rÀtt och vad som Àr fel för dig, och den ska du bÄde lyssna och lita pÄ. Allt Àr för ditt högsta bÀsta och för att du ska mÄ som allra bÀst bÄde fysiskt och psykiskt. Men du mÄste vÄga gÄ framÄt, sÄ du inte fastnar. Allt kommer bli bra om du vÄgar lita pÄ ditt hjÀrta.

💚

LĂ€mna ett svar