Hur blir vädret?

Hur blir vädret generellt i svealand Lördag 25/7? 

Jag har pratat med mina vädergudar så får vi se ;). Och detta gäller för hela svealand. Hoppas att de är med mig även denna gång!

Östra svealand

Kl. 03-09 visar på stillhet men det börjar med ett bättre väder än vad som kanske var väntat från början. Det är dock lurigt upplever jag Mao ”burrigt” så pass att du vill bära något varmare på dig. Det väder som naturen behöver är i alla fall det som kommer. Men du kan uppleva från stund till stund här att du inte vet vad som komma skall. Ena stunden varmare nästa kallare.

Södra Svealand 

Kl. 9-15 så upplever jag att vädret värmer på så pass att de nu blir hetta och kanske svettigt. Skulle du jobba denna dag då blir det gött me svettpärlor i pannan. 

Västra Svealand 

Kl 15-21 och framåt eftermiddagen kvällningen så kan de nu bli över förväntan på sina ställen/delar av landet. Värmen som kan bli kan bli så pass att den k a n skapa irritation för dem som arbetar en sådan här dag, men de som är soldyrkare får de gärna bli ännu varmare. Åska k a n finnas uppe mullrande ”lågmält” i luften, men det känns dock som en liten chans. Skulle det ske så är det en ytterst kort stund. Mer att människan mullrar sins emellan och är irriterade över ev värme, åtminstone de som är känsliga. 

Norra Svealand 

Kl 21-03 topp väder stillsamt och perfekt för att sitta ute och grilla sent med vänner. Generellt så kan de finnas vindar som blåser bort en och annan hjärncell på er. Nej jag skojar bara, mer moln med kastvindar på sina ställen här och där. Men vi hoppas på de bästa helt enkelt. Detta gäller hela dygnet, 0-24. 

❤️

Lämna ett svar