Dagens budskap 15/7 💚

Det som kommer idag Àr att du ska veta med dig att du Àr trygg. Du kan under nÀrmaste dygnen hamnat i stressande situationer, med mÀnniskor som har stressat eller pressat dig pÄ olika sÀtt. 

Personen eller personerna behöver absolut inte ha gjort nÄgonting medvetet utan de kan vara sÄ enkelt bara att det Àr du sjÀlv som Àr vÀldigt hög kÀnslig och dÀrför blir sÄ pÄverkad. Jag upplever att du Àr en hög empat som fÄr stÄ ut med andra mÀnniskors smÀrta, sorg, ilska, frustration, toppar & dalar vad gÀller humöret osv.

Och det kan blir svÄrt att frÄn ena stunden veta om du var glad och skrattade, sen pÄ en femöring VÀnder i humöret sÄ pass att du inte ens sjÀlv hÀnger med. Kanske mÀrker du inte det hÀr sjÀlv? Eller ocksÄ gör du det.. men det blir fruktansvÀrt pÄfrestande bÄde för dig som lever i det hÀr men Àven de mÀnniskor runtomkring dig som inte förstÄr nÄgonting. Inte minst förstÄr vad det hÀr faktiskt handlar om.  

Vi som vet och nu sÀger jag vi dÄ jag sjÀlv Àr empat och vÀldigt hög kÀnslig. Vi vet exakt vad det hÀr handlar om. Det Àr vÀldigt pÄfrestande. SÀrskilt om du inte har inblick och insikt om det hÀr, verktyg med dig att kunna skydda dig, hantera & förstÄ att det i n t e Àr det d i g det Àr fel pÄ! 

MĂ„nga andra runtomkring sĂ€ger ju ofta sĂ„klart att det Ă€r just ditt fel eftersom att det Ă€r d u som ”beter” dig, att det Ă€r ditt fel, och med det dĂ€refter alla kĂ€nslostormar kommer. Egentligen Ă€r inte det heller sĂ„ konstigt för de vet ju inte heller nĂ„got annat Ă€n det som dem faktiskt ser och mĂ€rker med deras egna öron & ögon. 

Du har med dig ÄrkeĂ€ngel Mikael, som skyddar dig och dina kĂ€ra mot just lĂ€gre energier. Det Ă€r vad han sĂ€ger idag. Du kan ha vĂ€nner, ovĂ€nner, slĂ€ktingar, kollegor, ex partners mm som vill Ă„t dig pĂ„ olika vis. Vilket kan ha sina mĂ„nga orsaker och anledningar, fast kanske inte Ă€r nĂ„gra egentliga anledningar enligt mer Ă€n dem sjĂ€lva. LĂ„t det fĂ„ vara sĂ„. Det kĂ€nns som att det hĂ€r har sin grund i bĂ„de din egen barndom och Ă€ven deras egna att göra. Deras sjĂ€lvvĂ€rden Ă€r lika med noll enl dem sjĂ€lva och dĂ€rav mĂ„ste de kriga med dig som de ser att du Ă€r pĂ„ vĂ€g att nĂ„ din framgĂ„ng pĂ„ olika vis. Hela du utstrĂ„lar en stark sjĂ€lvkĂ€nsla. Och ”jag kan”. FortsĂ€tt sĂ„! 

NĂ€r du fokuserar pĂ„ ljus & kĂ€rlek sĂ„ kommer alla de andra lĂ€gre & dĂ„liga energierna att stötas bort. De innefattar Ă€ven de mĂ€nniskorna som försöker drĂ€nera dig. De kommer inte att komma Ă„t dig. KĂ€nner du dig bekymrad & orolig sĂ„ be ÄÄ Mikael om hjĂ€lp hĂ€r att mentalt ge dig frid. Be honom ocksĂ„ att rensa bort giftiga energier i ditt hem, pĂ„ ditt jobb, i din bil, eller var du nu önskar. 

Sen kommer Àven kosten in. Att du ska tÀnka pÄ att leva en hÀlsosam livsstil. Och nu kanske du sitter och ler för dig sjÀlv, eftersom det var det sista du tÀnkte pÄ igÄr och första du tÀnkte pÄ i morse. SÄ tydligare buskdap kan du inte fÄ nu frÄn andevÀrlden, Àn mindre tveka om de Àr till dig. SÀrskilt om du haft tankar i huvudet om att Àndra pÄ kosten, motion, trÀning, sömn etc. 

Se det hÀr som en push! Och en stor pÄminnelse! Alla tankar om att pÄ mÄndag kör jag, eller du börjar med kosten eller du börjar nÀsta vecka och sÄ skjuter du pÄ det mer och mer. Ditt hjÀrta försöker sÀga dig att du inte trivs med nÄgot sÄ som det Àr nu, din sjÀlvkÀnsla Àr inte heller bra. Och inte minst ditt hjÀrta mÄr som bÀst av frisk luft, motion, rÀtt kost. Du mÄste inte pumpa pÄ gymmet 5 dagar i veckan. 

Börja smÄtt, de viktigaste Àr att komma ut varje dag minst 25-30 min per dag. Och powerwalka i 30 min varannan dag skulle jag sÀga, men vill du mindre sÄ ta det med. Det Àr bÀttre med mindre Àn inte alls. Och lÀgg inte ribban för högt. För mÄnga har en tendens att köra pÄ stenhÄrt direkt springa 5 km och inte sprungit pÄ 3 Är.. knappt stretcha och dagen efter kommer en inte upp ur sÀngen istÀllet. Det Àr bÀddat för att det var första och sista springturen. 

NÀr du följer din inre vÀgledning som du fÄr i form av tankar, kÀnslor och allt det hÀr du vet sÄ kommer du att vara stolt till slut eftersom din kropp blir friskare. Du kommer att bli gladare, piggare, viktnedgÄng, fÄ ökad energi, en bÀttre sjÀlvkÀnsla, ökat vÀlmÄende överlag. Jag LOVAR dig det. För du tar hand om dig sjÀlv. KÀmpar du ex med reumatiska besvÀr el liknande sÄ kan jag sÀga som sÄ att jag sjÀlv har psoriasis artrit som satt sig i leder bl a, problem med knÀn, leder, rygg, burit mÄnga barn mm. Och med min trÀning sÄ mÄr min kropp Mycket bÀttre. Jag ljuger om jag pÄstÄr annat. NÀr jag inte trÀnar dÄ har jag större besvÀr med smÀrta. 

SÄ ta tillbaka d i n kraft, för att du ska kunna manifestera alla de vÀlsignelser som kommer in i ditt liv. Du Àr en jordÀngel, ljusbÀrare, en klok mÀnniska, översteprÀst/prÀstinna, magiker och allt vad du Àr. Men nu sÄ behöver du samla all din magiska kraft och makt och lÄta din auktoritet uttryckas i handling, alltsÄ inte i ord. Dina alla tankar som du vill ska förverkligas ska du nu göra slag i sak. Göra de till verklighet pÄ ett kÀrleksfullt men bestÀmt sÀtt. Be Ànglarna om vÀgledning. SÄ du kan förvandla alla dina idéer till GULD. 

 

Ett svar pĂ„ ”Dagens budskap 15/7 💚”

LĂ€mna ett svar