V.29 ~ VATTENELEMENTET

Fisk ~ kräfta ~ skorpion 

 

Temat handlar om under veckan om att a g e r a! Inte vänta längre, inte fundera, inte förhala heller utan agera! Och det gäller egentligen oavsett situation, relation, tankar som du har funderat över nu en tid. Du vet vad det handlar om i alla fall, om inte så fundera en stund.

I början av veckan så startar de med relationer, i olika konstellationer. Det kan vara konflikter, meningsskiljaktigheter, dispyter mm. Det finns en relation som du tänker på väldigt väldigt mycket i ditt huvud. Och den är svår att släppa & greppa. Du behöver nog fundera över vad det här bottnar i. Är det någon du är kär i? Är det någon du är avundsjuk på? Är det någon du har svårt att se en framtid med? Är det en relation som du vill ska bli bra? Det kan som sagt vara vilken relation som helst. Tryck inte undan detta. Ta tag i det här. Men glöm i n t e bort att a l l t börjar med dig själv. Om du inte har en god relation med dig själv, då har du inte det med andra heller. 

det kan vara ett barn inom familjen som det handlar om, vilket de är för en del av er, men även att det är ditt inre barn inom dig som krockar här fullkomligt. Att barnet inom familjen eller barnen, har särskilda behov som går först och det tar av dig tär på hela dig. Det kan vara ditt barn men även bonusbarn. Det kan påverka relationen Mellan dig och barnet och även kärleksrelationen du lever i. Och jag får till mig att det handlar om anknytningsproblem hos dig själv som gör att du har så svårt att knyta an ex till ditt eget barn eller bonusbarn. Och det kan då handla om att du inte fick dessa saker tillgodosedda som liten själv vilket ditt dina bonusbarn får nu av sina föräldrar vilket krockar för dig då fullkomligt, och det blir ordentliga triggers för dig. Omedvetet eller medvetet? Hur som haver så är det barn som verkligen verkligen behöver dig säger jag.

Det är nästan lite alarmerande skulle jag vilja säga. Mycket kärlek, omtanke, uppmärksamhet. Ta dig tid här. Du läker helar även ditt eget inre barn även om du själv kanske inte tror det.

du söker och söker men vet inte efter vad. Vad vill du med ditt liv, vad vill du jobba med, vad vill du åstadkomma, du sparar kanske en massa pengar, men till vad, vad vill du uppnå? Du funderar över din roll här på jorden, meningen med livet.. ja. Det är att ge andra människor det du redan ger. Kärlek, hjälp, osv.

Tvivla inte. Lita på att du vandrar rätt väg. Och att allt kommer bli rätt. Det människor som triggar dig som du känner ilska och agg emot, eller bär sorg, kanske t o m hat gentemot, säger jag bara s l ä p p. Detta kommer att göra dig fysiskt sjuk. Dessa energier förgiftar oss, människan. Försök med allt du bara kan att se kärlek i allt och alla människor, situationer, händelser mm. Sänd läkning åt allt. Även om du inte vill ha med dessa att göra personligen så är det ändå själva grejen att du Släpper ilska, sorg, hat, osv. Släpper allt fritt. Sänder läkning åt allt. För på det viset så kommer allt läka och bli friskt och bra på ett sätt du inte kunnat tänka.

Det finns välsignelser bakom allt brukar man säga. Till helgen så kan en ny partner dyka upp. Antingen någon du redan mött eller någon som är på väg in. Var uppmärksam på det människor som kommer in i ditt liv. Det kan vara arbetskollegor, kärlekspartners, gamla partners,  det är hur som haver någon du känner dig trygg och bekväm med. Kan vara En själsfrände, en tvillingsjäl. Jordängel.. 

var öppen för att ta emot andras hjälp utifrån, istället för att klara allt själv. Ett nytt husdjur kan också komma in i ditt liv.

Släpp hela situationen fri, bara go With the flow. Försök inte kontrollera något för genom det så stoppar du flödet. Håll inte kvar i något som du så länge hållit krampaktigt taget om. Lita på kärlekens assistans från änglarna. Öppna dina armar & händer mot himlen och ta emot, låt det som komma, komma skall.

Och så ska du njuta och må bra under helgen se till att rå om dig och ditt inre. Gör sådant som får dig att skratta precis som du gjorde när du var liten. Det är så himla viktigt för oss att tillgodose vårt inre barn, minst en gång om dagen. Att lyssna på minst en sak som Ditt Inre barn vill att du ska göra, att du lär dig särskilja på om det är din stora eller lilla person som talar. Önskar er fiskar, kräftor och skorpioner en fin vecka. 

Lämna ett svar