V.29 ~ JORDELEMENTET

Oxe ~ jungfru ~ stenbock 

Temat för din vecka handlar om att du ska handla utan tvekan! Gällande det som du funderar och har funderat kring en stund nu. Och det kan ju gälla alltifrån att söka ett arbete, en bostad, ta beslut om att flytta, Lämna en relation, skriva ett brev, köpa en sak, Ringa en vän, boka en läkartid osv. Listan kan göras lång när det gäller alla tänkbara möjliga alternativ som finns. Men det finns känslor inblandat här får jag till mig. Upplever nämligen att du delvis är kontakt med din feminina energi/ Yin energin. Kan behövas balanseras dina yin & yang energier då jag upplever att de finns en obalans här. Man kan då bli & vara väldigt mycket känslomässigt inbunden och inte få saker gjort, så fastnar man i stället.


Yin är din energi som planerar för din semesterresa, och yang är den energin som ser till att du kommer iväg på semestern.

Jag får till mig att du är väldigt stressad och uppe i varv. Vilket gör att du har svårt att ta emot de alla viktiga budskapen och vägledning från andevärlden som de försöker förmedla till dig.  Så i början av veckan behöver du stressa ner och sitta så du kan dagdrömma, slappna av för att öppna ditt sinne och ta emot allt det som kommer. U t a n att försöka styra tankarna. Det är viktigt att du lägger märke till alla känslor, tankar, idéer, som om du såg alla dessa på film. Det är här i genom som du får hämta kreativiteten.  

Du arbetar som sagt mycket… och det är dags att du gör någonting roligt för bara dig. Något som DU tycker är roligt. Något som får dig att s k r a t t a. Det är så viktigt att tillgodose ditt inre barn som vi alla har inom oss, oavsett om du är 20 år eller 65 år. För de finns en liten du och en stor du. Och är det så att du kanske ofta får höra hur barnslig du är, eller orättvis, eller att du bara tänker på dig själv etc. Ja, men då kan det faktiskt vara så att du har ett inre barn som är i särskilt behov av att tillgodoses Just nu, av olika orsaker. Kasta inte skit på dig själv för det, utan acceptera det och följ känslorna. Du kanske inte fick de som du behövde som liten t ex.. och istället för att stöta undan dessa känslor så gör något åt dem istället. Ju mer du trycker undan dem, ju mer kommer de att göra sig tydliga i form av olika ageranden i ditt beteende.

Under onsdagen får du kärlekskänslor skickat till dig via änglarna för att på bästa möjliga sätt kunna öppna upp för att ta emot och även ge ut kärlek. Så att du kan väcka upp kärleken till livet igen.

Det kan vara så att du träffar någon eller har träffat någon… som fått ditt hjärta att ta några extra skutt. Ditt hjärta och ditt inre barn s k r i k e r efter närhet, ömhet, kärlek men du har svårt att dels kanske erkänna det här för dig själv. Men även att acceptera att du längtar efter romantik, att få sväva på rosa moln. Dock så är det svårt för dig att riktigt släppa in romantik och även att kunna ge kärlek med allt vad det innebär fören du själv känner hopp, tro och kärlek till livet i sig som sagt.

Du kan skapa det här själv genom att lyssna på romantisk musik, köpa rosor till dig själv och ställa på köksbordet. Är det så att det Finns oläkta band till tidigare partners som gjort dig illa så kapar du band mellan dig och dessa. (Se video på youtube – kapa band) sist men inte minst. Affirmera för dig själv.. ” det är tryggt för mig att älska och att bli älskad. ” 

Lägg märke till alla tecken som kommer under veckan i form av änglar, mynt, sånger på radion, dofter osv. Det här är designade särskilt för dig. Och de här är påminnelser från andevärlden om att du ska veta att du aldrig är ensam. Att du är älskad. Att du är på rätt spår i livet. När helgen sen kommer så kanske du blir inbjuden till något evenemang, fest, tillställning eller liknande. Men väljer att tacka nej av den anledning att du inte känner att ni längre har något gemensamt. Att sådant som förr intresserade dig inte alls lyfter ditt intresse idag. Du funderar över den här vägen i livet ja, och den riktning som du fått till dig i tankarna att du kanske ska börja gå mot är den rätta. Kanske vill du byta arbete, Karriär helt och hållet, byta stad och flytta, lämna din vänkrets, adoptera ett barn, göra en insemination eller liknande. Eller rent av flytta utomlands. Allt det här är gudomlig vägledning så ta det på allvar.

Du bestämmer ju ditt liv, dina vänner, hur allt ska se ut. Om du är en negativ inställd människa så är det exakt samma människor du kommer att attrahera in i ditt liv. Och råkar du möta på andra som Har snäppet högre frekvens än dig så är risken att de ledsnar och ni glider isär. Så bestäm dig, vad vill du ha? Vill du ha skratt, humor, kärlek och överflöd? Då är det sådant du själv måste ha i din inställning. Du behöver ha humor, skratta, ge kärlek, känna kärlek, vara positiv osv. Det verkar även som att du funderar mycket kring hur du ska arbeta framöver, om du ska vara din egen (egen företagare) eller vara anställd osv. Och här får du vägledning om att du är en entreprenör. När du är din egen så är det lättare för dig att följa din Intuition. Det kan vara så att du har flera olika projekt eller att du tänker en sak. Men håll dig till det som kommer till dig. Din drivkraft och disciplin behövs, men du tvekar.. änglarna säger däremot att du ska lita på det som kommer till dig.  De är med dig u det din resa så allt blir Helt korrekt! Är du anställd idag så tar du allt i lugn takt bara. Lycka till alla oxar, jungfruar och stenbockar.

Lämna ett svar