V.29 ~ ELDELEMENTET

Vädur ~ lejon ~ skytt 

 

Temat för veckan handlar om att du ifrågasätter meningen med ditt liv. Du söker och söker men vet inte riktigt vad ditt livssyfte är. Då ska jag berätta för dig att din uppgift är att tjäna andra på det viset att de känner glädje. För det kommer att gynna dig också. Du behöver inte oroa dig över att du inte ska ”tjäna” bra eller om du har ett meningsfullt jobb. Du kanske funderar mycket över huruvida du ska byta jobb eller inte? Släpp det isåfall, det du ska tänka på är att du naturligt kommer att föras mot dina naturliga talanger och intressen och ha medvetna avsikter att glädja dig och andra. Så det du redan gör är en del av ditt livssyfte.

 

I början av veckan skriker din kropp särskilt mycket att du behöver ut i friska luften och syresätta dig av växter, träd, blommor och gräs.. Det känns även som att du har ett barn som också behöver ut. Ta med dig hen. De här kan bli tydligt genom trötthet, huvudvärk, tryck över ögonen, långvariga förkylningar, nedsatt immunförsvar överlag, och får även till mig att det är mörkt dystert och dålig luft  hemma i ditt boende. Du behöver vädra och då menar jag vädra så det blir korsdrag varje dag, samt använda dig av salvia, rökelser, städning.

Det är en situation som du även befinner dig i som jag upplever att du inte känner dig helt tillfreds med. Det är någonting som inte fungerar helt korrekt. Och det här kan gälla inom arbete, kärlek, familj, relationer ex. Men det känns även som att du innerst inne vet vad som är rätt för dig, men att du tvivlar så mycket på dig själv och att din självkänsla är så pass i botten att du liksom inte t r o r att du klarar det. ”Dags att gå” kommer det. Då kan de som sagt vara dags att byta arbete, dags att lämna en relation, dags att säga ifrån, Dags att lämna en vänskapsrelation, dags att byta bostad osv.. oavsett så handlar det om någonting gammalt som du bör lämna bakom dig. Och förstå att livet har sina upp och nedgångar. Att efter varje slut så är början på något nytt. Det kan Vara jobbigt att erkänna för sig själv. Men nog så Viktigt. Mycket kan handla om lojalitet & rädsla också för hur och var livet ska föra dig härnäst. 

Mitten av veckan kan komma bli känslosam, och vissa av er löper linan ut och lämna något bakom er. Ni kan ha funderat som sagt över olika beslut länge, som ni nu väljer att ta. Andevärlden bekräftar att det är rätt beslut, att du ska handla utan att tveka! Att de kommer att ta dig långt. Våga bara känna inåt. 
Under torsdagen så kan du hastigt och lustigt möta på någon ny person. antingen en tidigare partner som du redan mött, eller så är denne helt ny för dig. Så uppmärksamma de människor som förs in i ditt liv, du kommer att trivas med dem på ett onekligen bekvämt sätt. Trygghet & bekvämligheten är bland det första signalement som du kommer att kunna märka. Allt sker väldigt lättsamt. Som att du möter din andra jordängla – hälft. Tvillingsjäl – själsfrände. Det kan alltså vara en person som är på väg in i ditt liv, eller redan är på väg in. Denna person kan bli din företagskompanjon, vän, kärleksflirt, partner. Allt sker naturligt så du behöver inte leta.

Fram mot fredagen så är de dags för helg och ledighet. Och du verkar ha tankar på kreativa projekt, Kan ha haft de en längre stund eller så är de något du sakta har plockat upp igen under din fritid. De kan vara en hobby du sysslade med som barn.. fotboll, måla, rita, spela instrument, skulptera osv. Du kan kanske känna hur hela du blir levande och mer entusiastisk av att få ge dig själv uttryck när du använder dina kreativa förmågor? Du kan hitta en hobby som ger dig en ny passion helt enkelt. Och som i sin tur ger dig en ny smak för livet. Släpp inte dessa tankar för de här är en vägledning som du får återkommande och uppenbarligen har ignorerat. Inte sant?

Helgen kan innehålla kärlek, gemenskap och känsla av samhörighet. Överflöd är det som kommer. Vilket inte alls behöver handla om pengar. För en del av er kan de vara pengar som kommer in, och för andra är det kärlek, hjälp, vänskap, gester, gemenskap., osv. Överflöd finns ju i så många olika avseenden än just fysiska pengar. En del av er kan ha önskat er mer pengar, och andra mer kärlek, mindre konflikter, mer sammanhållning, mm men med detta sagt så ska helgen Lördagen bli fin för er i alla fall. Du kommer att få vägledning av andevärlden i hur du ska göra med saker, så var uppmärksam här. Ju mer du följer din magkänsla/intuition ju snabbare kommer du också att få uppleva positiva resultat inom din ekonomi. Du kan ha stött på mynt, fjädrar och liknande senaste tiden? Vilket är svar på att pengar är på väg. Du kanske ha tänkt spela på hästar eller liknande? Då gäller det dock att välja rätt siffror så du får vinster.

Söndagen är det dags att släppa och ge efter sådant du krampaktigt håller tag i. De utmaningar du är rädd att möta sänder änglarna strålande kärleksvälsignelser. Du kan försöka styra saker i ditt liv, vilket gör att du låser flödet helt och hållet. För att universum, ska kunna gå in och hjälpa till så m å s t r du släppa allt fritt, och bara vara i flödet. Det gör att du släpper taget känslomässigt, där ditt högre jag litar på universum, och slåss på så vis inte om din egen kraft, du äger den själv. 

Lämna ett svar