Dagens budskap – vad ska du ta med dig/tänka på idag? 25/6 🦋


KLARSYN

Är du medveten om att du är följande: klarsynt/klarseende/clairvoyant/klärvoajans som det heter i flera olika termer/språk? Du kan förnimma det här genom att du ser inre bilder, drömmar, få till dig färger och bilder exempelvis när du blundar, även kanske se färger ljus runtomkring föremål, människor mm. Detta kallas för aura för er som inte vet.

kanske har du även genom ditt periferiseende uppmärksammat ”konstiga” ljus, sken, saker som du inte kunnat riktigt förstå dig på?att de finns där men sen när du tittar dit så är de borta? Ja.. då har du svaret här. Just för att ditt klarseende är på gång att utvecklas eller redan är utvecklat. MEN det är av yttersta vikt också att du är i full balans innan du kommer att kunna se fullt ut så som du är menad att kunna göra.  Och det Kan ligga till grund för att du i din barndom kan ha varit med om något trauma, där du fick se saker som för din syn inte var så himla trevligt. Det kan vara något så litet egentligen men som ligger obearbetat och där andevärlden nu vill/uppmuntrar dig att dels sätta ord på vad det är och handlar om samt hjälper dig att komma framåt. Det kan finnas flera orsaker. Och under tiden så stängs seendet ner.. lyssna på ditt hjärta här. Det är definitivt kopplat till barndomen får jag till mig. Mellan 7-14 årsålder ca.

Du har Flera änglar med dig och framförallt ärkeängeln Azrael som hjälper dig med klarseendet. Och du har sen en tid bakåt varit avstängd, likgiltig som att du har gett upp. Och här har du med dig änglar som blåser bort all stagnation i ditt liv och sätter fart på allt som går och har gått trögt under en tid. Och du själv behöver försöka  tänka att du nu ska sikta högt för allting ÄR möjligt. Fortfarande. När du Samtidigt känt och känner dig svag så har du även med dig en ängel som skyddar dig han heter Chur. Och Om du upplever att du är på ”farliga och obehagliga platser” eller om natten så kallar du på en ängel som heter Abdiel. Det var med andra ord många änglar just idag. ❤️

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar