Änglainsikt v.26 đŸ§šđŸ»â€â™‚ïž

DET HÖGSTA VALET

Den kommande veckan vill Ànglarna att du ska gÄ bortom tanke och kÀnsla i att hitta de rÀtta valet. DÀrför ber de dig istÀllet om att söka de högsta valet.

Änglarna vill ocksĂ„ att du ska veta att det finns inga fel val, de ber dig Ă€ven att slĂ€ppa rĂ€dslan nĂ€r det gĂ€ller – att göra fel.
För du kan aldrig göra fel, dÀrför att alla mÀnniskor gör alltid val efter sin egen medvetandeförmÄga.

NĂ€r du utvidgar ditt medvetande sĂ„ kommer en ökad förstĂ„else och insikt att infinna sig, vilket gör att du kan gĂ„ bortom vad som Ă€r ”rĂ€tt” eller ”fel” och istĂ€llet dĂ„ ta in en tredje faktor: sĂ„ kallade ”Det högsta valet.”
Och För att kunna göra det högsta valet tar du in Ànglarna som rÄdgivare innan du tar ett beslut.

Det kan du göra genom att anvÀnda följande Ànglabön:

”Mina kĂ€ra Ă€nglar,

Tack för att ni höjer mina tankar om mig sjÀlv och andra och för att ni ger mig ögon som kan fÄ mig att se era vÀlsignelser i allt och alla mÀnniskor. Tack för att ni höjer mig över vÀrldens mörker och lÄter mig genomdrÀnkas av ljus, vilket gör att jag kÀnner igen sanningen nÀr jag ser den.

Jag överlÀmnar alla mina tankar, kÀnslor, problem och val till er, dÀrför att jag vet att lösningen redan finns hÀr och genom att jag överlÀmnar allt till er sÄ vet jag att jag fÄr ett gudomligt svar tillbaka.

Tack! Jag Àr nu villig att acceptera en gudomlig lösning.
Amen”

LĂ€mna ett svar