Dagens kort

Änglainsikt v.26 🧚🏻‍♂️

DET HÖGSTA VALET

Den kommande veckan vill änglarna att du ska gå bortom tanke och känsla i att hitta de rätta valet. Därför ber de dig istället om att söka de högsta valet.

Änglarna vill också att du ska veta att det finns inga fel val, de ber dig även att släppa rädslan när det gäller – att göra fel.
För du kan aldrig göra fel, därför att alla människor gör alltid val efter sin egen medvetandeförmåga.

När du utvidgar ditt medvetande så kommer en ökad förståelse och insikt att infinna sig, vilket gör att du kan gå bortom vad som är ”rätt” eller ”fel” och istället då ta in en tredje faktor: så kallade ”Det högsta valet.”
Och För att kunna göra det högsta valet tar du in änglarna som rådgivare innan du tar ett beslut.

Det kan du göra genom att använda följande änglabön:

”Mina kära änglar,

Tack för att ni höjer mina tankar om mig själv och andra och för att ni ger mig ögon som kan få mig att se era välsignelser i allt och alla människor. Tack för att ni höjer mig över världens mörker och låter mig genomdränkas av ljus, vilket gör att jag känner igen sanningen när jag ser den.

Jag överlämnar alla mina tankar, känslor, problem och val till er, därför att jag vet att lösningen redan finns här och genom att jag överlämnar allt till er så vet jag att jag får ett gudomligt svar tillbaka.

Tack! Jag är nu villig att acceptera en gudomlig lösning.
Amen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: