V.24 generella vĂ€gledning 💛

 

Först ut sĂ„ kommer veckan att handla om ett eller flera barn, en ungdom 0-20 Ă„rsĂ„ldern kĂ€nns det hĂ€r som, men kan Ă€ven vara en person som Ă€r lite ”barnsligare” i sitt mentala beteende. Och det ser Ă€ven ut att vara en fisk, krĂ€fta eller skorpion. HĂ€r handlar de om att denna ungdom exempelvis slutar skolan, tar studenten, gĂ„r ut grundskolan, nĂ„r en typ av framgĂ„ng i sitt liv dĂ€r den har kĂ€mpat mycket och vĂ€l för att nĂ„ dit som den har gjort. Denne kliver in i en ny fas i sitt liv, och har pĂ„ mĂ„nga vis vuxit inom sig sjĂ€lv. SĂ„ nu gĂ„r hon eller han pĂ„ ett vĂ€lförtjĂ€nt sommarlov helt enkelt. Ni kanske drar ihop ett form av firande förĂ€ldrar Sins emellan. AndevĂ€rlden sĂ€nder vĂ€gledning till denne ungdom hela tiden, sen Ă€r frĂ„gan om den lyssnar pĂ„ det. Just nu kan hen kallar jag den nu, slappna av och vara stolt över vad den faktiskt Ă„stadkommit hittills i alla fall. Men det som kan bli problem Ă€r att den inte fĂ„r blunda för sĂ„dant som den v e t att den bĂ„de kĂ€nner, tycker, tĂ€nker, och egentligen ser. För det kan sluta illa. Det kan ge falsk lĂ€ttnad till en början, som sen resulterar i Ă„ngest och mer prestation. Den mĂ„ste lyssna pĂ„ sin kropp, och de andevĂ€rlden sĂ€nder till den. SĂ„ hjĂ€lp den hĂ€r. De blir ditt ansvar som förĂ€lder eller vuxen anhörig eller vad du kan tĂ€nkas vara. Risken Ă€r att den pressar sig till yttersta grĂ€nsen i hopp om att bli sedd, bekrĂ€ftad, för att nĂ„ ett eller flera sĂ€rskilda mĂ„l nĂ„gonstans men frĂ„gan Ă€r hĂ€r för v e m s skull? Det Ă€r viktigt att den kĂ€mpar för sin egen skull och ingen annans. FĂ„r nĂ€mligen till mig att den lever som en tennsoldat, stunder. Och under alldeles för starka hĂ„rda tyglar, krav. Det kan vara med en av sina förĂ€ldrar. Men som sagt risken Ă€r att denna ungdom sliter ut sig. Dock sĂ„ ger de utdelning i form av Extra pengar, gott rykte, mer arbete som ger ett sommarjobb. Ev för flera Ă„r framöver och mer dĂ€rtill. Kanske lite vĂ€l mycket slit som hen inte Ă€r van med riktigt.


I hem, familj, grannar mm sĂ„ har nĂ„gon hĂ€r hamnat i en livsfas. Det kĂ€nns som dig som förĂ€lder som lĂ€ser det hĂ€r sĂ„klart. Du Ă€r i behov av lugn och ro, fĂ„ bara vara, tĂ€nka, kĂ€nna att du Ă€r ensam utan krav. KĂ€nslomĂ€ssiga krav. Skog, natur i alla dess former Ă€r dĂ€r du ska vara för att jorda dig, hĂ€mta kraften, filosofera, analysera. KĂ€nna. Du har över en lĂ€ngre tid lĂ„tit din maskulina sida fĂ„tt ”styra dig” dĂ€r det varit lĂ€ttare att vara irriterad, arg, etc. men nu har andevĂ€rlden öppnat upp din feminina sida för att dels rensa ut och lĂ€ka gammalt och för att du verkligen ska kunna fĂ„ möjlighet att göra en riktig resa. DĂ€r du fĂ„r kĂ€nna efter vad ditt hjĂ€rta sĂ€ger, dĂ€r du ska hitta en balans mellan dina yin och yang energier. KĂ€nna efter vad du vill djupt inom dig. För det finns en man som antingen Ă€r din sjĂ€lsfrĂ€nde eller tvillingsjĂ€l, k a n vara karmisk ocksĂ„.. Men som Ă€r pĂ„ en sjĂ€lsnivĂ„ och har kontakt med dig. Han kan vara nĂ„gon du Redan har mött och som finns med i ditt liv, eller har funnits och dĂ€r ert liv verkar ha varit upp och ner tillsammans av olika anledningar. Eller sĂ„ finns han inte med hĂ€r och de Ă€r nĂ„gon som du inte alls vet vem de Ă€r, alt misstĂ€nker. oavsett sĂ„ har du svĂ„rt att veta/avgöra om hur du ska göra. Det kan Ă€ven stĂ„ för att du sjĂ€lv behöver fĂ„ denna makten över dig för att kunna uppnĂ„ den framgĂ„ng kĂ€rlek och passion som du vill ha. Och nĂ€r du gjort din feminina resa i att kĂ€nna efter sĂ„ kan du ta makten i egna hĂ€nder.


kĂ€rleken, relationer sĂ„ finns det saker som inte riktigt blir sagda upplever jag, alla kort lĂ€ggs inte pĂ„ bordet och det Ă€r nĂ„got som sker bakom kulisserna. Det kan vara du som kör ett fulspel, eller den andre som du ev har gamla kĂ€nslor för som aldrig tycks försvinna kanske… du kanske trodde de men de finns Ă€ndĂ„ nĂ„got dĂ€r. Kan ocksĂ„ stĂ„ för att andevĂ€rlden sĂ€nt en vattuman, tvilling eller vĂ„g som kan höra av sig i nĂ„gon form. Eller att ni möts. Men det kan vara sĂ„ att ni enbart har kontakt pĂ„ sjĂ€lsnivĂ„. Hur som helst sĂ„ upplever jag att du trampar vatten, för du vet om att det finns en tvillingsjĂ€l/sjĂ€lsfrĂ€nde, nĂ„gonstans. Dock vet du inte nĂ€r, hur, var eller varför ni ska mötas. Kanske har ni som Sagt redan mötts. Ett ex du har kan vara en av dem. Det hĂ€r sĂ€tter griller i huvudet pĂ„ dig ordentligt. SĂ„ dĂ€r vĂ€ntar du egentligen, pĂ„ att de hĂ€r ska ske. Du fastnar. Har fastnat. ”Vem fan Ă€r denna person?” Under tiden offrar du dig sjĂ€lv, lĂ„ter andra roa sig pĂ„ ”din bekostnad” som inte behöver betyda pengamĂ€ssigt. Utan din tid, som du egentligen behöver lĂ€gga pĂ„ dig sjĂ€lv. Du kan inte sĂ€ga nej, vilket gör att du fastnar i tycka synd om dig roll istĂ€llet, utan att du tĂ€nker pĂ„ det.
vad gÀller pengar och arbete sÄ kanske du hamnar i nÄgot lÀge dÀr du riskerar spendera av dina Àgor, det verkar som att du hÀr Kommer att fÄ ett ekonomiskt tillskott och dÄ kan ha svÄrt att hÄlla i alla pengar nÀr det vÀl kommer. SÄ du behöver tÀnka till hÀr ordentligt. Eftersom du fÄr en Helt ny chans att faktiskt börja om och visa vem Du Àr.  Du behöver dock ta de som en varning dÄ andevÀrlden poÀngterar att ditt arbete inte fÄr gÄ bli till en överdrift. Utan försök finna en balans Mellan allting, som sömn, mat, motion, arbete, trÀning mm. Och sen ska du lita pÄ det du tror pÄ och de som du vet blir rÀtt och bra för dig, öven om andra mÀnniskor har sina Äsikter. Det har ingen betydelse. Till en början kan saker verka som en vÀldig uppförsbacke. Men ge inte upp! Ditt hopp och tro Àr det sista som överger dig, glöm inte det.

 

💙

LĂ€mna ett svar