KĂ€rleksbudskap 6/6 đŸ€Ž

 

Det Ă€r dags att dra dig tillbaka frĂ„n all vardagsstressen som du lever i och faktiskt unna dig nĂ„gon form av ”lyx” eller boka en kortare resa inom landet dĂ„ i och med att det inte gĂ„r att resa riktigt. Resan kan ju vara en kortare resa. Det kan vara alltifrĂ„n att Ă„ka pĂ„ en kryssning, till att ge dig er ut pĂ„ bĂ„ttur i nĂ„gon form. Har du bĂ„t sjĂ€lv sĂ„ Ă€r de ju enkelt löst i annat fall sĂ„ kan de vara dagstur med bĂ„t. Är det sĂ„ att du Ă€r singel sĂ„ kommer du under denna resa troligen möta din sjĂ€lspartner som du har en sjĂ€lslig kontakt med och Ă€r det sĂ„ att du kanske har eller har haft en komplicerad relation Ă€ktenskap med en partner sĂ„ Kan de Ă€ven röra sig om denna. De kan vara sĂ„ att ni tvĂ„ bestĂ€mmer er för att göra en resa tillsammans hĂ€r i sommar. Det kĂ€nns oavsett som att det finns en del oklarheter till en början men som spricker upp till slut. Och dĂ€r solen kommer att lysa pĂ„ er. För det Ă€r rĂ€tt tid nu dĂ„ de Ă€r ”gudomlig tajming” som man sĂ€ger, samt ni tvĂ„ har ett tidigare barndomstrauma gemensamt dĂ€r era inre barn möts sĂ„ tajt vilket gör att ni har ett starkt sjĂ€lsband. För att ni ska kunna föras samman ordentligt sĂ„ Ă€r det av yttersta vikt att du lyssnar, hela tiden pĂ„ den gudomliga vĂ€gledning som du fĂ„r. SĂ„ Ă€r det sĂ„ att du tvivlar pĂ„ dig sjĂ€lv? Behöver du genast TĂ€nka om hĂ€r och tĂ€nka positivt . För du har fĂ„tt rĂ€tt vĂ€gledning och hjĂ€lp om vad och hur du skulle göra och gĂ„ till vĂ€ga. Bl a att lĂ€ka ditt inre barn, vilket Ă€ven kan innefatta att ta hand om ett barn som har det jobbigt (sitter, son mm) hela tiden göra det som kĂ€nns rĂ€tt för dig. Kanske fick inte du vissa saker tillgodosedda som barn, och dĂ„ Ă€r det Ă€nnu viktigare att du kompenserar med de bitar som du inte fick för ditt eget barn. Följ hela tiden d i n magkĂ€nsla, dĂ„ blir det rĂ€tt.

vad fÄr ditt barn att mÄ bra? Vad gör denne glad, vad blir bÀst för denne?
vad gör dig glad, vad fÄr dig att mÄ bra, vad blir bra för dig? För i slutÀnden gynnar det dig och ditt inre barn.

Även om du har blivit sĂ„rad, brĂ€nd i de förflutna och gett upp Hoppet och tron pĂ„ allt vad det gĂ€ller kĂ€rlek sĂ„ kĂ€nner du Ă€ndĂ„ att de Ă€r en trygghet för dig att dela ditt liv med en partner. FrĂ„gan Ă€r bara hur, och med vem. Du har stĂ€ngt igen ditt hjĂ€rta och byggt upp en barriĂ€r omedvetet som skydd vilket gör det omöjligt för kĂ€rlek att komma in. Än mindre förmĂ„ga att vĂ„ga ge fullt ut. SĂ„ hĂ€r sĂ€ger Ă€nglarna att du behöver bestĂ€mma dig för att vĂ„ga sĂ€nka garden och öppna upp ditt hjĂ€rta.. Lita pĂ„ att du Ă€r beskyddad frĂ„n allt ont. Du ska vara den du Ă€r sprida din hĂ€rliga energi till allt och alla. Skratta, le, heja pĂ„ alla. Flirta helt enkelt men inte mer Ă€n sĂ„ egentligen. För du Ă€r inte dĂ€r emotionellt. Ditt hjĂ€rta Ă€r sjĂ€lsligt pĂ„ en Annan nivĂ„. Du behöver jobba med din sjĂ€lvkĂ€nsla bara vara du, lĂ€ra dig att Ă€lska dig sjĂ€lv.  För den du Ă€r sĂ„ som du Ă€r.

om 7 veckor sĂ„ kommer nĂ„gon ur ditt förflutna att dyka upp, men det kan Ă€ven bli tidigare. Allt hĂ€nger vĂ€ldigt mycket pĂ„ hur du sjĂ€lv Arbetar med dig och de i ditt liv. Det finns saker som du behöver slĂ€ppa, saker du behöver ta dig genom och förbi, och gör du inte det sĂ„ kommer universum att kliva in och ”hjĂ€lpa” till. Det Ă€r ödet som bestĂ€mmer hĂ€r, för att det Ă€r menat att det Ă€r sĂ„ det ska bli. Du kan ha anor om och vad det hĂ€r handla om. Hur den hĂ€r personen pĂ„verkar dig i ditt liv visar sig. Det lĂ€mnas Ă„t ödet.

 

🕊

LĂ€mna ett svar