Dagens kort

Kärleksbudskap 6/6 🤎

 

Det är dags att dra dig tillbaka från all vardagsstressen som du lever i och faktiskt unna dig någon form av ”lyx” eller boka en kortare resa inom landet då i och med att det inte går att resa riktigt. Resan kan ju vara en kortare resa. Det kan vara alltifrån att åka på en kryssning, till att ge dig er ut på båttur i någon form. Har du båt själv så är de ju enkelt löst i annat fall så kan de vara dagstur med båt. Är det så att du är singel så kommer du under denna resa troligen möta din själspartner som du har en själslig kontakt med och är det så att du kanske har eller har haft en komplicerad relation äktenskap med en partner så Kan de även röra sig om denna. De kan vara så att ni två bestämmer er för att göra en resa tillsammans här i sommar. Det känns oavsett som att det finns en del oklarheter till en början men som spricker upp till slut. Och där solen kommer att lysa på er. För det är rätt tid nu då de är ”gudomlig tajming” som man säger, samt ni två har ett tidigare barndomstrauma gemensamt där era inre barn möts så tajt vilket gör att ni har ett starkt själsband. För att ni ska kunna föras samman ordentligt så är det av yttersta vikt att du lyssnar, hela tiden på den gudomliga vägledning som du får. Så är det så att du tvivlar på dig själv? Behöver du genast Tänka om här och tänka positivt . För du har fått rätt vägledning och hjälp om vad och hur du skulle göra och gå till väga. Bl a att läka ditt inre barn, vilket även kan innefatta att ta hand om ett barn som har det jobbigt (sitter, son mm) hela tiden göra det som känns rätt för dig. Kanske fick inte du vissa saker tillgodosedda som barn, och då är det ännu viktigare att du kompenserar med de bitar som du inte fick för ditt eget barn. Följ hela tiden d i n magkänsla, då blir det rätt.

vad får ditt barn att må bra? Vad gör denne glad, vad blir bäst för denne?
vad gör dig glad, vad får dig att må bra, vad blir bra för dig? För i slutänden gynnar det dig och ditt inre barn.

Även om du har blivit sårad, bränd i de förflutna och gett upp Hoppet och tron på allt vad det gäller kärlek så känner du ändå att de är en trygghet för dig att dela ditt liv med en partner. Frågan är bara hur, och med vem. Du har stängt igen ditt hjärta och byggt upp en barriär omedvetet som skydd vilket gör det omöjligt för kärlek att komma in. Än mindre förmåga att våga ge fullt ut. Så här säger änglarna att du behöver bestämma dig för att våga sänka garden och öppna upp ditt hjärta.. Lita på att du är beskyddad från allt ont. Du ska vara den du är sprida din härliga energi till allt och alla. Skratta, le, heja på alla. Flirta helt enkelt men inte mer än så egentligen. För du är inte där emotionellt. Ditt hjärta är själsligt på en Annan nivå. Du behöver jobba med din självkänsla bara vara du, lära dig att älska dig själv.  För den du är så som du är.

om 7 veckor så kommer någon ur ditt förflutna att dyka upp, men det kan även bli tidigare. Allt hänger väldigt mycket på hur du själv Arbetar med dig och de i ditt liv. Det finns saker som du behöver släppa, saker du behöver ta dig genom och förbi, och gör du inte det så kommer universum att kliva in och ”hjälpa” till. Det är ödet som bestämmer här, för att det är menat att det är så det ska bli. Du kan ha anor om och vad det här handla om. Hur den här personen påverkar dig i ditt liv visar sig. Det lämnas åt ödet.

 

🕊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: