Eldelementet v.22

 


Denna vecka kommer du till en insikt, en känslomässig och jobbig sådan. Säkerligen har du vetat om denna någonstans i bakhuvudet längre än du vill erkänna för dig själv. Men nu så pockar andevärlden på ordentligt och ”säger” att stopp här. De har kopplat på tvivlaren i dig. Och i det här fallet är det kanske bra för att du själv inte vill eller har velat lyssna på ditt inre tidigare. Men nu är det en händelse eller liknande som gör att du ställs i ett vägskäl. Vad vill du? Vad känner du? Och det som du vill, lyssnar du på det?
samma likadant egentligen vad gäller din egen framgång. Ser du själv att du kan uppnå framgång ”runt hörnet”, o m du bara vill och bestämmer dig för det. Det handlar om din självkänsla och tro på dig själv. Och här är det likadant du v e t inom dig att du någonstans kanske inte tycker att du är värd framgång. Då är frågan varför? V a d är det som har gått snett?
du måste välja livet. Och är det så att en annan människa nedvärderar, trycker ner , minimerar dig? Upplever du det så.. för då är det mycket starka känslor som du behöver ta till dig. Ta tillbaka din kraft, makt, kontroll. MEN detta kan även stå för att DU OCKSÅ är den som brukar MAKTEN över andra människor. Så, Tänk detta inom dig. 


o c h KOM IHÅG att ingen annan Människa kan ha makten eller kraften över dig  om inte du tillåter det. Ut med dig i skogen, andas, frisk luft. De kommer att stärka dig. Det känns som att det här handlar om en relation/partner/vän. Men det kan även vara någon som du faktiskt också känner en viss attraktion åtrå till som det inte alls är meningen att du ska vara annat än vän med. Säg det här till personen också skulle jag också vilja säga. På så vis kan ni i bästa fall läka. Du har även stort behov av att läka ditt inre barn, gråta, skrika, gapa, bryta ihop o h komma igen. Men även att få skratta i m a s s or. Känner väldigt väldigt mycket ångest här och tryck över bröstet. Och suckningar och frustningar nästan. Är det så att du älskar någon partner, vän, osv och ni nu har hamnat i obalans, tjafsat.  så prata. Sätt ord på allt. Berätta som du känner, vad du känner. Om så att du måste vara lite kylig för att hålla distans.. ja då får det vara så. Men låt bli att vara elak. Det finns även andra barn inblandade i det här. (Än ditt inre barn) och de kan leda till besvikelser i relationer etc. Just nu. Men låt det vara så just nu. Ha tillit bara. Du har samtidigt all vägledning och får även den som du behöver. Du fick denna vecka tre siffror tydligt 777 vilket står för att du är på väg nu åt rätt håll. Och att du ska fortsätta framåt.

 

🤍

Ett svar på ”Eldelementet v.22”

  1. Tack, fruktansvärt tufft nu sen ett mkt oväntat avbrott i en kontakt som vände mej ryggen totalt, efter att vi precis fick ett genombrott 4 dygn tidigare…står här och förstår ingenting💔

Lämna ett svar