Vattenelementet v.22

Din vecka handlar om att du medvetet försöker processa någonting som hänt nyligen i ditt liv eller något som sker. Vilket är kopplat till ditt hjärtchakra och mycket känslor. Och Det här får dig att känna dig helt urlakad. Ja det är verkligen något som kommer. Och upptar mycket tid, ork, energi av dig och ditt liv. För det som du egentligen faktiskt behöver i ditt liv är l u g n och r o. Andevärlden arbetar ihärdigt med dig i ditt hjärtchakra och vill läka oläkta sår, som nu i och med yttre händelser kanske orsakade av andra personer som orsakar ”skada”.. osv och som kan sätta igång triggande beteenden, känslor mm  i dig som i sin tur river upp gamla sår, du har svårt att få ett lugn.

Det här är som en labyrint. vad letar an efter. Men de faktum är faktiskt att det är du själv som kan hitta ut, hitta rätt och möta de som kommer. För du vet inom dig att det är du själv (omedvetet) som kan läka ditt hjärta vilket sker nu under veckan exempelvis. Då måste du aktivt arbeta på olika sätt oavsett, gäller vad som än sker runtomkring dig i ditt liv, för du kommer genom hela livet att möta på situationer/prövningar/motgångar och där du faktiskt inte alltid kan påverka saker. Hur du än bär dig åt. Och därför är det viktigt att finna en inre frid inom dig som gör att världen kan skaka och gunga bäst den vill runtomkring dig men att du fortsätter vara s t a d i g i dig själv och kan skapa en känsla av f r i d inom dig för att Skapa den bästa grund och trygghet.

Du bär även på mycket och många olika kunskaper. Men det här känns framför allt som att handlar om en kunskap som du redan har alt har fördjupat dig i och som sedan har gett dig mer kött på benen så att säga. Eller så är det så att de helt enkelt är en helt ny kunskap om något nytt. Och meningen är att den här kunskapen är viktigt att du även delar med dig av ut i samhället. För du bär på viktig information som andra människor har mycket nytta och användning av. Så vad är det för idé du har haft?
Hur som haver så ger de här dig klarhet, insikter i saker. Du kan börja blomma, lite. M e n så blir du störd av andra yttre störande moment som gör att du tappar fokus. Och då faller allt lite. Lite som att du går tre steg fram och två bak.
här så måste du tro på dig själv. Rensa bort a l l t som inte gagnar dig. Lägg din energi på det som är viktigt. Och här är det viktigt att tänka till… du kan inte bara tänka: ”jaja, de där blir bra.” 

utan du behöver värdera dig själv. Öppna dina ögon och se dig omkring. Försöka skapa lösningar på de problem, fnurror som du har i ditt liv. Så blockeringarna inte sätter käppar i hjulet för din kreativitet inom dig själv. Och då menar jag verkligen att du ska självrannsakan dig. 
du behöver skapa en medvetenhet bli medveten om att vissa saker faktiskt är så som det är. Inte blunda för det. Dels behöver du bli medveten om att du aldrig ska ge av dig själv för att vara andra människor till lags, och definitivt inte så pass att du utlånar dig själv, för då kommer det att leda till att du kraschar. Ellerhur…

s å! Titta var du lägger energin. Och vad får du tillbaka? Är det en balans? konflikt. Ngn form av inre konflikt med dig själv, att du slits med att ena stunden vilja skicka en person på soptippen, för att nästa känna ungefär. ”Äh, det får funka”. Men det blir inte bättre än så!

 Och sen kommer återigen att ditt självvärde är någonting som följer dig.. du är i sådant fruktansvärt behov av bekräftelse. Därför att din kropp, ditt hjärta, din själ bara s k r i k e r efter kärlek, närhet, bekräftelse. Att bli sedd, omtalad, bekräftad i n å g o n form. Och de här gör att du dels attraherar in n e g a t i v a energitjuvar i ditt liv. De dras till dig som en flugsvärm.. och bryter ned dig faktiskt så oerhört. Mycket mer än vad du tror. Du klarar inte av att nästintill vistas i samma rum, höra en negativ människa pga att du är så högkänslig själv. Sen är frågan om hur medveten du är om det själv? Så, med det sagt behöver du verkligen kapa dessa band, relationer, situationer bort ur ditt liv. Och ja det låter hårt. M e n det här förgiftar människan, förgiftar energierna, värsta fall göra en fysiskt sjuk. Du blir vad du vill bli. Men så länge dessa negativa energier f i n n s i ditt liv, omkring dig så kommer ditt liv ”stå still”. Lita på det.

🤍

 

Lämna ett svar