Luftelementet v.22 💙

 

Vattuman ~ tvilling ~ vÄg

 

Ditt huvudtema under veckan handlar om att du fĂ„r healing och lĂ€kning frĂ„n dina Ă€nglar, guider, kraftdjur och alla tĂ€nkbara hjĂ€lpare frĂ„n andra sidan av den anledningen att du hĂ„ller pĂ„ lĂ€ker delar av din barndom. För En del kan de Ă€ven handla om att du lĂ€ker sĂ„r efter saker som har skett nyligen men som i grund och botten hĂ€rleder till din barndom. Du kanske har kommit in pĂ„ Ă€mnen dĂ€r ”ni” har pratat om barndomen, du och din vĂ€n, el en slĂ€kting, kanske med nĂ„gon av dina förĂ€ldrar om ja minnen som har legat begravet inom dig. Helt enkelt sĂ„nt som du först nu kanske erkĂ€nner att de var obehagligt. Vilket du valt att begrava. AndevĂ€rlden vill sĂ„klart fĂ„ upp det hĂ€r till ytan pĂ„ alla sĂ€tt, bl a genom dina drömmar sĂ„ de kan lĂ€ka det hĂ€r och OcksĂ„ fĂ„ dig att sĂ€tta ord pĂ„ allt. SĂ„ försök inte hĂ„lla emot de som kommer oavsett vad det Ă€r för kĂ€nslor. Det hĂ€r kan Ă€ven resulterat i du kanske var ett ”halsflussbarn”. Just pga att du inte satte ord pĂ„ allt som du egentligen borde ha gjort. Du kan ocksĂ„ idag ha problem med magen sen barnsben, och sĂ€rskilt under veckan.. 

vilket handlar om din inre men Ă€ven yttre otrygghet trygghet som kan slitas frĂ„n dig. Eller har slitits frĂ„n dig och nu som har satt sig i ditt solarplexus vilket behöver stĂ€rkas och jobbas med dagligen. AndevĂ€rlden Ă€r med dig hela tiden, för att pĂ„ alla vis försöka stĂ€rka dig och fĂ„ dig att att kĂ€mpa med din livskraft. Du kan komma bli ledsen, orolig, stressad, kĂ€nnas allmĂ€nt skör. kanske inte fysiskt menas att du mĂ„ste grĂ„ta fysiska tĂ„rar m e n i drömmarna dras de igĂ„ng en vĂ€ldig process inom dig som nu kan göra att du inte alls mĂ„r tipp topp. Utan helt enkelt kĂ€nner dig vĂ€ldigt lĂ„g pĂ„ flera olika vis. Du skulle verkligen i denna situation behöva ge dig ut i naturen och andas frisk luft, lyssna pĂ„ kvittrande fĂ„glar, skvalpande vatten, krama trĂ€d med mera. Jorda dig ordentligt. KĂ€nna att du Ă€r ett med moderjord. Vilket kommer att bĂ„de fysiskt, sjĂ€lsligt, andligt, emotionellt kommer att hjĂ€lpa dig lĂ€ka m y c k et. För ditt inre öga och Ă€ven ditt yttre de du under veckan faktiskt s e r och kĂ€nner sĂ„ behöver du lĂ„ta dig sjĂ€lv fĂ„ kĂ€nna sĂ„som du göra, acceptera saker som varit, förlĂ„ta, slĂ€ppa, stanna i dina kĂ€nslor, Ă€ven om de gör ont. Vara stolt över dina sĂ„rbarhet. SĂ€tt o r d pĂ„ hur du kĂ€nner, vad du kĂ€nner, o m du kĂ€nner, a t t du kĂ€nner. Och du behöver inte förklara dig. Var stolt över dig sjĂ€lv. För den du Ă€r. VĂ€rdesĂ€tt dig sjĂ€lv iaktta dig sjĂ€lv, iaktta Ă€ven nĂ„gon i din omgivning, familj , slĂ€kt som gör dig stolt av en anledning. Se vad du har. Och förstĂ„ att du har den grundförmĂ„gan att faktiskt kunna v a r a stolt. Och det Ă€r en gunst. Vilket sakta kommer fĂ„ dig att förstĂ„ att Ă€ven du pĂ„ nĂ„got vis har en del i det. Det kan vara en plötslig hĂ€ndelse. Men Ă€ven att du vĂ€ljer bygga barriĂ€rer för att hĂ„lla din ”fasad” sĂ„ ingen ska komma Ă„t dig för att du Ă€r livrĂ€dd att falla sönder och samman, och vill inte tĂ€nka pĂ„ vad det skulle kunna sluta med. Men se dig i spegeln ovh förstĂ„ att du gör ett hĂ€stjobb varje dag genom att bara vara den du Ă€r. 

đŸ€

LĂ€mna ett svar