Luftelementet v.18

Då allt tekniskt fullkomligt strular för mig denna vecka,.. så blir det i skrift.

Temat generellt för v.18 är att du inte behöver känna oro även om du gör det.
Men försök att behålla lugnet. Oavsett vilken situation du än befinner dig i så har du hjälp ovanifrån. Tänk kärleksfulla tankar & känslor till den här situationen. För när du gör det så banar du väg för högsta möjliga resultat i slutänden. En del kan kännas oklart just nu, men om du bara lyssnar och följer ditt hjärtas vägledning så kommer universum putta dig i rätt riktning. Du befinner dig troligen i ett andligt uppvaknande, där du kanske är rädd. Riktigt rädd. Du drar till dig sånt du inte vill ha. Men ju mer oro du sänder ut, ju mer oro kommer du känna.
Nu behöver du fokusera på att SLAPPNA AV/STANNA UPP för det är först då du kan höra, ta emot himlens budskap. Som kommer i form av känslor, tankar, dofter, syner, idéer mm
Dina tankar, och idéer om vad du vill göra,. Det är viktigt! Dina drömmar eller det som kommer till dig när du vilar mot huvudkudden, där ligger din makt och framgång. Du ska inte försöka forcera saker, var öppen för allt. Tillåt dig få drömma. Och hur finner du fokuset? Ja se kärlek. Se förbi ilska, sorg, gamla sår, stolthet. Tänk dig att dina storslagna drömmar får regna som en dusch över hela världen full av kärlek. För ditt stadiga fokus ser bara kärlek i varje Människa/situation, oavsett vad, för nu vill du framåt. På så sett läker du så mycket du inte kunnat ana. Hur kommer resultatet bli. jo du kommer att behöva rena & avgifta din vackra kropp&själ då den är mycket känsligt för allt vad det innebär. Du påverkas av negativa energier, dålig luft, stress, kemikalier, oro, mm så änglarna vill att du nu överlämnar dina bekymmer till dem. Du har blivit allt,er känslig för läkemedel, tillsatser i mat, socker, alkohol, koffein, nikotin, med mera med mera. Så undvik dessa substanser så långt det går. Du kan även be Ärkeängel Rafael om att minska/dämpa sug efter detta, likadant vad gäller motstå osunda relationer. Och om du följer/genomgår detta så kommer du att känna dig mer välmående.

Kärlek Zäta 🤍

Lämna ett svar