V.16 ~ Eldelementet

Vädur ~ lejon ~ skytt

Denna vecka är det någonting som rasar samman. Än så länge är det oklart vad. Det är någonting som över en längre tid har legat och pyrt. Det är flera saker. En relation som inte riktigt från grunden genuint varit stabil, en hund som är till åren, infekterade relationer överlag, familjemedlemmar som inte är hundra i sin hälsa, saker som man även kan ha misstänkt men om man har att göra med envisa individer så kan de bli svårt när det påstås må bra. Sen måste de inte rasa hela vägen. De kan i bästa fall vara så att du får en insikt om något. Kärleken kan vara stark men ibland räcker inte det om den inte känns besvarad. Och kanske är du rädd för att lämna någon som känns trygg även om det kanske är en illusion. ofta är de du själv som startar dessa kaosartade händelser trots att du inte ser de själv från början. De kan bli en flytt, Konflikter, avbrott. Du får inte det du vill ha för stunden, men inte heller får du något som är emot ditt karma. Du kan inte säga nej och fastnar med offerkoftan på. Allt de som du vill få gjort blir inte av som du vill för du hittar inte din egen vilja, vet inte vad du ska ta för beslut. Tror inte på dig själv. Smiter undan, orkar inte och rycker på axlarna. Tror inte så mycket vad gäller dig själv längre alls.Låter andra bestämma vilket gör att du själv s k a p a r en obalans i relationer. Där du inte mår bra, inte den andre heller, du vill inte och den andre vet kanske inte heller vad den vill. Sök inåt efter sanningen. Vad får du till dig då? Det finns ett stort behov av att utveckla den ev relation på lika villkor, ärlighet och genuin närvaro. DÅ blir det en tvåvägsrelation, men det är bara du själv som kan ta steget för din del,Ingen annan. 🤍

Lämna ett svar