V.16 ~ Vattenelementet

Fisk ~ kräfta ~ skorpion

Ett töcken där din sanning gömmer sig. Frågan är om du vågar ta till dig den, känna efter, vad som är vad? Du är och kommer troligen vara känslomässigt skör, trött där du behöver vila, lugn och ro. Annars är det omöjligt att överhuvudtaget komma fram till vad du vill. Det ligger även en del sorgsna känslor blandat i det här pga att du känner innerst inne att du inte kan rå över det. Det här står för att du behöver göra ett val, som du i dagsläget inte klarar av, för att du har fastnat. De finns nämligen en person med stark karisma som du vet tar dig med storm o m du möter denne. Och troligen är det ett ex till dig. H*n lyssnar på dina känslor på ett sätt ingen annan gör, samt de finns sanna genuina känslor som även kan bli tufft att höra. Var i känslan i sådana fall och var ärlig i den då du kommer uppleva trygghet med denne och vetskap att den finns vid din sida i vått och torrt. Du behöver sätta ord på allt det du känner inom dig och tala om dessa så att du kan uppnå en stabilitet. Så länge du väljer att lunka på i din takt och intala dig att du är lycklig så som de är nu så kommer du att få kämpa med ev fysiska krämpor mm och ha din själ som förföljer dig och försöker nå dig på ett eller annat sätt. Dels genom den andliga vägen genom olika tecken men även genom att saker sannerligen rasar runtomkring dig på olika sätt. Kan vara fysiska åkommor som halsproblem, sköldkörtelproblem, nacke mm
D u måste vara den som plockar fram din autoritära sida där du strukturerar upp ditt liv. Om du känner att du inte klarar de själv så be någon stark utifrån som du känner förtroende för. När du gör det har du chans att läka, ge dig ut på den mark du vill, leva det liv som DU VILL, och inte låta sig styras av någon annan. För ibland så är det så att du själv måste få bilda din egen uppfattning om saker och vara ute på hal is innan du kan besluta fullständig riktning i livet. Då kan du stå stadig, redo att kliva ut i världen. Men så länge du sitter fast där du är så är det inte möjligt. Din själ känner en ständig saknad av att något fattas dig.. och det kan inte du riktigt förstå vad det är som saknas mer än ATT något saknas. Så din vecka handlar om en ordentlig självrannsakan i h u r du ska ta dig vidare, med viljan till förändring. 🤍

Lämna ett svar