Dagens budskap 4/4

 

Idag handlar det om att du behöver hålla dig öppen för att kunna ta emot andras råd av andra som vill hjälpa dig men även för att kunna ge. Så att du kan tänka i andra banor än de du normalt brukar tänka i så du inte fastnar i en och samma bana. På så vis kan du utvecklas och även utveckla andra. De finns en inre glöd i dig och behåll och underhåll den glöden så att det kan bli en låga som tänds ordentligt för det du tycker om och sedan kanske ordentligt brinner för. Följ din magkänsla oavsett situation vad som känns rätt för dig. Men som sagt för att fortsätta utvecklas så är det viktigt att själv vilja lära, vara öppen för andras idéer osv. Det här känns som att det handlar om dig själv, alt ett barn, ditt inre barn. Någonting som behöver fångas upp, tillgodoses, utredas. Andevärlden är din vägledare mer än något annat. Ha tillit för du kommer sinom tid få klarhet i saker. Du ska lära ut andra i sådant som du brinner för, och ju mer du lär ut desto mer kommer du själv också lära.
Du vet vad du ska göra. Du måste lita på de som kommer till dig utan att tveka. Ett ljus kommer att gå upp för dig, som en lampa som plötsligt tänds eller vad man ska säga. Du kan redan mer än vad du tror för du har redan svar på de du söker. Och Om du känner tvivel så kan du be ärkeängel Uriel om tecken på dina tankar, frågor i de du funderar över genom att be honom att ge dig stöd och vägledning. Även genom att han kan hjälpa dig i hur du ska ta nästa steg och hjälpa dig besluta o m och h u r du ska ta nästa steg. Dina otydliga situationer ex där du känner att du inte vet på vilken fot du ska stå mm så hjälper ärkeängel Uriel dig att ge dig ytterligare klarhet hur och vägledning vilket som blir ditt nästa steg du ska ta. Han ger dig tydlighet genom dina tankar och ger tecken som gör att du bara plötsliga vet hur du ska gå vidare. Där du känner att du också från den ena dagen till den andra får kontroll över en situation ex. Du kommer att behöva mental styrka här framöver och komma behöva gå någon form av kurs i något syfte. Där du får sätta ord på dina känslor mm. Du får sätta ord på det som stämde kring din magkänsla t ex. Siffran 6 kommer.

6 dagar, 6 april, 6 veckor,🤍

Lämna ett svar