Änglainsikt v.15đŸ€

    

Du behöver under denna vecka börja rensa ut de förflutna sÄ att framtiden fÄr plats.
Änglarna vet att du redan har kommit en bra bit pĂ„ den andliga vĂ€gen och att det nu Ă€r dags att verkligen överlĂ€mna allt det som inte lĂ€ngre Ă€r du, de du inte lĂ€ngre behöver och de som inte tillhör dig. Det gĂ€ller bĂ„de i ditt inre och yttre.
Du kommer steg för steg framöver att bli mer och mer medveten och uppmÀrksammad över vad som inte lÀngre ger dig stöd i livet. Av den anledningen ber de dig om att inte se det hÀr som ett straff, utan mer som en vÀlsignelse. Allt det behöver försvinna bort och rensas ut eftersom det inte lÀngre gagnar dig och det inte lÀngre Àr du, för att du har förÀndrats och nÄgot nytt Àr pÄ vÀg in. Det Àr din uppgift nu att göra plats och utrymme för att det nya ska kunna fÄ plats att komma in.
SĂ„ nu behöver du pĂ„börja en rejĂ€l storstĂ€dning, och kom ihĂ„g (bĂ„de i det inre & de yttre) – Ibland kan det vara lĂ€ttare att börja i det yttre.
Börja storstÀda hemma dÀr du rensar ut allt det som du inte lÀngre vill ha med dig in i framtiden.
Tacka varje sak som du rensar ut med eftertanke, eftersom varje sak som du rensar ut i det yttre samtidigt rensas frÄn ditt inre.
SÅ! Kör igĂ„ng! kavla upp skjort/tröjĂ€rmarna och se till att jobbet blir gjort. Skjut inte upp saker mer!
Sen Àr det dags att rensa i ditt inre. En bra metod Àr genom meditation.
NÀr du mediterar sÄ Àr det som att drÀnka in dig i en smutsflÀck med tvÄlvatten och lÄta den stÄ över natten för att mjukas upp och sedan sköljas bort.
Änglarna önskar att du tar dig tid till att meditera för att ta itu med dina rĂ€dslor i djupaste lager och varsamt skölja bort dess inverkan pĂ„ dig. Det Ă€r meningen att du inte ska endast byta ut innehĂ„llet, utan Ă€ven att bygga upp en ny grund och struktur dĂ€r innehĂ„llet kommer att bestĂ„ av ljus & kĂ€rlek, och INTE rĂ€dsla, skuld eller Ă„ngest.
Du ska kÀnna tillit till att Ànglarna vet vad de gör. Lita dÀrför pÄ processen och lÄta den fÄ ta den tid som den behöver.
     KĂ€rlek ZĂ€ta đŸ€

 

LĂ€mna ett svar