Hur blir v.14 vattenelementet 🤍

ᖴIᔕK ~ KᖇÄFTA ~ SKORPION

Din vecka så händer någonting. Du är nämligen ett ”hot” för andra människor. Samtidigt som andra egentligen vill säga:
– Fasen vad bra du e! jag beundrar dig verkligen för allt du gör osv..så är det tydligen enklare att vända på kappan till en början baktala dig. Men då ska du ha med dig att detta enbart handlar om denna sedvanliga avundsjuka. Vilket är beklagligt. Det känns som att du den här veckan kommer till en större insikt & får klarhet i Något som faktiskt har tagit dig ÅR för att komma till. Och med det så kommer saker att rasa/gå sönder. Men det här kan du egentligen inte heller rå för eftersom ditt hjärta vill det här. Du bestämmer dig för att NU ska du våga flyga, på riktigt. Äntligen kan du vara sann med dig själv. Åtminstone är det ditt största mål. Det här kan vara alltifrån att lämna en relation, till att tala om vad du känner för din partner, till att besluta vad ditt nästa steg är framöver är, till att säga upp dig på jobbet, till att helt ändra riktning i livet. Andra i din omgivning som sagt kommer att avundas dig snarare än stötta dig dessvärre. Men lugn. Det är bara början.. för det kommer så småningom att vända. Det du förmedlar utåt kommer nämligen att ge dig positiva möjligheter vilket blir en tillväxt. Och under resans gång kommer du även bära på oro över hur din framtid ska bli, var vägen kommer att leda dig och säkert hinna fråga dig tio ggr o m du gör rätt val. Men det är fullkomligt normalt. Enklast hade varit om du liksom hade en klar garanti på hur saker ska bli och du redan innan visste vad som komma skall..men det är dessvärre inte möjligt.
Ängeln Aurora vill hjälpa dig genom att få dig att försöka i största möjliga mån att njuta HÄR & NU. Och även lita på att allt som sker kommer att sköta sig av sig självt. Glöm inte bort att fokusera på 𝕥𝕒𝕔𝕜𝕤𝕒𝕞𝕙𝕖𝕥 𝕠𝕔𝕙 𝕤𝕝ä𝕡𝕡𝕒 𝕥𝕒𝕘𝕖𝕥 𝕠𝕞 𝕘𝕒𝕞𝕝𝕒 𝕧𝕒𝕟𝕠𝕣. gör du det så kommer du att kunna klara dig igenom denna tid och behålla en bra ”flygtur”, trots motgångarna du möter. 🤍

Ett svar på ”Hur blir v.14 vattenelementet 🤍”

Lämna ett svar