Hur blir v.14 luftelementet

ᐯᗩTTᑌᗰᗩᑎ ~ TᐯIᒪᒪIᑎG ~ ᐯÅG
Denna vecka så möter du en romans som är påväg in i ditt liv. Antingen ett fysiskt möte eller via chatt, sms, osv och det kan handla om både en ”ny” person där ni möts ”igen”.. för det här är en tidigare liv relation helt klart. Och ni är yin och yang. Du är alltså någon av stjärntecken ovan och hon/han är antingen (jord eller vatten element vilka är yin). Hur som så kan det även vara så att detta också är du och din partner som får en nytändning i er nuvarande relation. Sen kommer vi till ett problem här som jag får till mig dock. Och det är att du är stressad, och befinner dig på en ”inre egen resa”, står i ett vägskäl och vet egentligen varken ut eller in just nu, så det här blir lite som en chock för dig. För det är inte rätt tid i livet..å andra sidan kommer sällan saker vid rätt tillfällen. Vad gäller de förflutna som kommer upp om och om igen, så verkar det finnas svek och tidigare sår här, och i och med att du redan är så pass slut, trött, less, och lite känner att du har ”stagnerat” i kärlek pga av tidigare erfarenheter i detta liv, men även kanske energierna du omedvetet känner igen gentemot denna person. Så Ja, gör ju inte det saken bättre. Det får ju dig att dra åt öronen ännu mer. Innerst inne så vill du egentligen ingenting annat än att få skratta, vara lycklig, kär och galen. Men.. så kommer detta MEN. Det här kan t o m röra sig om en tvillingsjäl eller själsfrände. Och nu undrar du då HUR du ska kunna gå tillväga?För att öht kunna närma dig denna siuation/person? Jo, du måste öppna upp ditt hjärta, en gång för alla. Våga ge och ta emot kärlek. Desamma gäller dig som är i en befintlig relation att du måste bestämma dig för vad du vågar satsa. Och OM. Framför allt vågar sätta ord på vad du tänker och känner. Är du öppen och kärleksfull och så även gentemot dig själv då öppnar du upp flödet för universum. Chantall är en ängel som hjälper dig under veckan och hon kommer att ge dig vägledning genom att sända dig tankar, känslor mm. Hon kan komma uppmuntra dig att du ska påbörja någon aktivitet. om något är fel osv. Följ magkänslan din den vägleder dig rätt ❤️

5 svar på ”Hur blir v.14 luftelementet”

 1. Tack, trots att mitt soltecken är skytt så kändes det ändå riktat mot mej, då mitt måntecken är vattuman och måntecknet syftar mkt på känslolivet och den personen jag tänker på är Stenbock🙏❤

  1. Jag förstår. Men det är ju såklart inte svart eller vitt. Sen tänker jag att det även har betydelse när du är född, att du om vi utgår från att det nya stjärntecknet (ormbäraren) finns med så kanske du faktiskt är vattuman…❤️

   1. Jag är född den 11:dec och nej det är såklart inte svart el vitt, det är mkt som spelar in när det kommer till dom djupare aspekterna. Dock har jag blivit rådd att även läsa vattumannens horoskop pga att måntecken står för känslolivet, så ibland kommer jag ihåg det. Intressant är det iaf alltid, så tack🙏❤

     1. Jag är väldans sliten och trött efter en känslomässigt jobbig dag, så hänger inte riktigt med nu😂🙈 Menar du att jag är vattuman egentligen? Trots ormbäraren, eller vad?🙄❤

Lämna ett svar