Dagens kort

Änglainsikt – V.14 🤍

🤍

Den enda väg att gå nu är inåt

Änglarna vill den här veckan hjälpa dig med att förstå att det inte går att ”fly ifrån” situationen som vi alla befinner oss i just nu. Vi behöver ta oss igenom den. Och de är här för att visa dig hur. De vet att den enda väg att gå nu är inåt. De vet att det pågår mycket både utanför dig och inom dig. Kanske känns det som om dina tankar lever ett eget liv där den ena tanken avlöser den andra och skapar kaos inom dig. Nu vill dem be dig om att inte låta dina egna tankar och känslor bli din egen fiende.
De vill också be dig om att tysta rösten i huvudet genom att skapa ett mellanrum mellan dina tankar. I dessa mellanrum kommer nya idéer att ta form som i sin tur kommer att hjälpa dig med att ta dig igenom hela situationen.
Meditation är därför ett sätt att tysta rösten i huvudet och skapa mellanrum mellan dina tankar.
Ett annat sätt är att ta djupa medvetna andetag så ofta du kan.
Kanske kan du göra det till en vana att ta dessa andetag innan du svarar i telefon?
Kanske kan du ta dessa andetag innan du skriver ett mail?
Kanske kan du ta dessa andetag om du ligger sömnlös på natten?
Kanske kan du ta dessa andetag innan du svarar på en fråga?
Kanske kan du ta dessa andetag när du känner dig frestad att försvara dig verbalt när du upplever att någon är otrevlig mot dig?
Kanske kan du ta dessa andetag för att du vill och för att du längtar efter inre frid, lugn i sinnet och ro i själen?
Oavsett anledning så vill änglarna att du, just nu, tar 3 djupa medvetna andetag. Och jorda dig varje morgon, och varje kväll. Är min största och bästa rekommendation. ÄVEN om du inte tror på detta. Så har du INGENTING att förlora på att pröva utan snarare att vinna. känns det mäktigt att jorda dig två ggr per dag? Gör det EN gång. En gång är bättre än ingen gång. Det kommer att ge effekt, pröva åtminstone.
För att hjälpa dig ytterligare med att gå inåt och tysta rösten i huvudet kommer jag att lägga ut meditation om att jorda sig på hemsidan
Ta nu väl hand om Dig och kom ihåg att änglarna är med dig och beskyddar dig och dina nära. 🤍

Kärlek Zäta

 

meditation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: