Änglainsikt – V.14 đŸ€

đŸ€

Den enda vÀg att gÄ nu Àr inÄt

Änglarna vill den hĂ€r veckan hjĂ€lpa dig med att förstĂ„ att det inte gĂ„r att ”fly ifrĂ„n” situationen som vi alla befinner oss i just nu. Vi behöver ta oss igenom den. Och de Ă€r hĂ€r för att visa dig hur. De vet att den enda vĂ€g att gĂ„ nu Ă€r inĂ„t. De vet att det pĂ„gĂ„r mycket bĂ„de utanför dig och inom dig. Kanske kĂ€nns det som om dina tankar lever ett eget liv dĂ€r den ena tanken avlöser den andra och skapar kaos inom dig. Nu vill dem be dig om att inte lĂ„ta dina egna tankar och kĂ€nslor bli din egen fiende.
De vill ocksÄ be dig om att tysta rösten i huvudet genom att skapa ett mellanrum mellan dina tankar. I dessa mellanrum kommer nya idéer att ta form som i sin tur kommer att hjÀlpa dig med att ta dig igenom hela situationen.
Meditation Àr dÀrför ett sÀtt att tysta rösten i huvudet och skapa mellanrum mellan dina tankar.
Ett annat sÀtt Àr att ta djupa medvetna andetag sÄ ofta du kan.
Kanske kan du göra det till en vana att ta dessa andetag innan du svarar i telefon?
Kanske kan du ta dessa andetag innan du skriver ett mail?
Kanske kan du ta dessa andetag om du ligger sömnlös pÄ natten?
Kanske kan du ta dessa andetag innan du svarar pÄ en frÄga?
Kanske kan du ta dessa andetag nÀr du kÀnner dig frestad att försvara dig verbalt nÀr du upplever att nÄgon Àr otrevlig mot dig?
Kanske kan du ta dessa andetag för att du vill och för att du lÀngtar efter inre frid, lugn i sinnet och ro i sjÀlen?
Oavsett anledning sĂ„ vill Ă€nglarna att du, just nu, tar 3 djupa medvetna andetag. Och jorda dig varje morgon, och varje kvĂ€ll. Är min största och bĂ€sta rekommendation. ÄVEN om du inte tror pĂ„ detta. SĂ„ har du INGENTING att förlora pĂ„ att pröva utan snarare att vinna. kĂ€nns det mĂ€ktigt att jorda dig tvĂ„ ggr per dag? Gör det EN gĂ„ng. En gĂ„ng Ă€r bĂ€ttre Ă€n ingen gĂ„ng. Det kommer att ge effekt, pröva Ă„tminstone.
För att hjÀlpa dig ytterligare med att gÄ inÄt och tysta rösten i huvudet kommer jag att lÀgga ut meditation om att jorda sig pÄ hemsidan
Ta nu vĂ€l hand om Dig och kom ihĂ„g att Ă€nglarna Ă€r med dig och beskyddar dig och dina nĂ€ra. đŸ€

KĂ€rlek ZĂ€ta

 

meditation

LĂ€mna ett svar