Dagens budskap – styrka 28/3

𝑺𝒕𝒚𝒓𝒌𝒂 

Har du fått vara stark över en längre tid, både för dig själv och för något annan? Är du den som hela tiden ser till att allt bär? Men att det finns stunder där du känner och ifrågasätter både livet och dig själv om 𝐇𝐔𝐑 du ska orka. Då vill jag påminna dig om att du orkar & du klarar allt. Jag lovar dig det, men det är viktigt att även du ser dig i spegeln och även intalar dig det. Det kan finnas saker, människor, situationer i ditt liv som du behöver sätta ner foten för och visa var din gräns går.  För du är inte mer än människa. Motgångar som du stött eller kommer att stöta på kanske du behöver testa dig fram genom att bemöta på ett annat sätt. Om du normalt är hårdhudad så prövar du att vara mjukare. Och är du för mjuk så behöver du bli mer hårdhudad. 𝑴𝑬𝑵 𝒎𝒆𝒅 𝒆𝒏 𝒔𝒂𝒎𝒕𝒊𝒅𝒊𝒈 𝒎𝒆𝒅𝒌ä𝒏𝒔𝒍𝒂. Du ska vara stolt över den du är och allt det du har åstadkommit, låt världen få ta del av all din begåvning och visdom. Öppna ditt hjärta. För ett ö𝐩𝐩𝐞𝐭 𝐡𝐣ä𝐫𝐭𝐚 ä𝐫 𝐞𝐭𝐭 𝐦𝐨𝐝𝐢𝐠𝐭 𝐡𝐣ä𝐫𝐭𝐚. 𝐎𝐜𝐡 𝐝𝐢𝐭𝐭 𝐥𝐞𝐣𝐨𝐧 𝐬𝐨𝐦 𝐝𝐮 𝐡𝐚𝐫 𝐢𝐧𝐨𝐦 𝐝𝐢𝐠 𝐛𝐞𝐡ö𝐯𝐞𝐫 𝐟å 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐚 𝐟𝐫𝐚𝐦. 𝕖𝕥𝕥 𝕞𝕠𝕕𝕚𝕘𝕥 𝕝𝕖𝕛𝕠𝕟 𝕘ö𝕞𝕞𝕖𝕣 𝕤𝕚𝕘 𝕚𝕟𝕥𝕖. Du får tänka om, stanna upp och ställa dig frågan om du är beredd att satsa i kärleken ex, eller vad det nu kan vara för någonting, vågar du ge allt? Om du gör det så visa det. Om inte så kan du för din inre bild bygga drömmar visualisera , hopp, pompa & ståt, romantik med någon annan person som är medveten om vad en sund, lojal & genuin tvåvägsrelation faktiskt innebär. Nu eller aldrig.. detta handlar om karma, orsak & verkan. Det som du tidigare har gett ut kommer tillbaka. Det är alltså meningen att du ska tänka över och rannsaka dig själv i vad som tidigare kan ha skett. Att du ska tänka på hur och om du kan förändra tänka, agera annorlunda framöver. 🤍

Ett svar på ”Dagens budskap – styrka 28/3”

Lämna ett svar