Dagens kort

Vad hรคnder vecka 13? Vattenelementet


~ ๐Ÿ๐ข๐ฌ๐ค – ๐ค๐ซรค๐Ÿ๐ญ๐š – ๐ฌ๐ค๐จ๐ซ๐ฉ๐ข๐จ๐ง ~

๐‘ฝ๐’‚๐’… รถ๐’๐’”๐’Œ๐’‚๐’“ ๐’…๐’– ๐’…๐’Š๐’ˆ? ๐’–๐’๐’…๐’†๐’“ ๐’…๐’†๐’๐’๐’‚ ๐’—๐’†๐’„๐’Œ๐’‚ ๐’”รฅ ๐’Œ๐’๐’Ž๐’Ž๐’†๐’“ ๐’…๐’– ๐’‚๐’•๐’• ๐’‰๐’‚๐’Ž๐’๐’‚ ๐’Š ๐’รฅ๐’ˆ๐’๐’ ๐’•๐’š๐’‘ ๐’‚๐’— ๐’‰๐’‹รค๐’“๐’•๐’“๐’‚๐’๐’๐’”๐’‚๐’Œ๐’‚๐’. ๐‘ถ๐’„๐’‰ ๐’รค๐’“ ๐’…๐’– ๐’—รค๐’ ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•รค๐’Ž๐’Ž๐’†๐’“ ๐’…๐’Š๐’ˆ ๐’‡รถ๐’“ ๐’—๐’‚๐’… ๐’…๐’– ๐’—๐’†๐’“๐’Œ๐’๐’Š๐’ˆ๐’†๐’ ๐’—๐’Š๐’๐’ ๐’‰๐’‚, ๐’๐’„๐’‰ ๐’Œรค๐’๐’๐’†๐’“ ๐’‚๐’•๐’• ๐’…๐’– รค๐’“ ๐’“๐’†๐’…๐’ ๐’‡รถ๐’“ ๐’…๐’†๐’•, ๐‘ซร…! ๐š๐šž ๐š‘๐šŠ๐š› ๐šŸรค๐š—๐š๐šŠ๐š ๐š–๐šŽ๐š๐šŸ๐šŽ๐š๐šŽ๐š/๐š˜๐š–๐šŽ๐š๐šŸ๐šŽ๐š๐šŽ๐š ๐š™รฅ ”๐š๐šŽ๐šŒ๐š”๐šŽ๐š—” ๐šœ๐š˜๐š– ๐šœ๐š”๐šŠ ๐š๐šŽ ๐š๐š’๐š ๐šŽ๐š— ๐š˜๐šŒ๐š‘ ๐š๐šŸรฅ ๐šœ๐š™๐šŠ๐š›๐š”๐šŠ๐š› ๐š’ ๐š‹๐šŠ๐š”๐šŽ๐š— ๐šรถ๐š› ๐šŠ๐š๐š ๐šรฅ ๐šŸรค๐š๐š•๐šŽ๐š๐š—๐š’๐š—๐š ๐š’ ๐šŸ๐šŠ๐š ๐š˜๐šŒ๐š‘ ๐š‘๐šž๐š› ๐š๐šž ๐šœ๐š”๐šŠ ๐šรถ๐š›๐šŠ ๐š’ ๐š๐š’๐š— ๐š—๐šž๐šŸ๐šŠ๐š›๐šŠ๐š—๐š๐šŽ ๐šœ๐š’๐š๐šœ. ๐™ณ๐šž ๐š‘๐šŠ๐š› ๐š๐šŽ๐š ๐š›รค๐š๐š๐šŠ ๐šœ๐šŸ๐šŠ๐š›๐šŽ๐š ๐š’๐š—๐š˜๐š– ๐š๐š’๐š. ๐™ผ๐šŽ๐š— ๐™ณ๐š„ ๐š–รฅ๐šœ๐š๐šŽ ๐šรถ๐š›๐šœ๐š ๐š‹๐šŽ๐šœ๐šรค๐š–๐š–๐šŠ ๐š๐š’๐š ๐šรถ๐š› ๐š…๐™ฐ๐™ณ ๐š๐šž ๐šŸ๐š’๐š•๐š• ๐š’๐š—๐š—๐šŠ๐š— ๐š—รฅ๐š๐š˜๐š ๐š”๐šŠ๐š— ๐šรถ๐š›รค๐š—๐š๐š›๐šŠ๐šœ. ๐™ป๐šข๐šœ๐šœ๐š—๐šŠ ๐š’๐š—รฅ๐š ๐š˜๐š›๐š๐šŽ๐š—๐š•๐š’๐š๐š ๐š™รฅ ๐šŸ๐šŠ๐š ๐š๐š’๐š๐š ๐š‘๐š“รค๐š›๐š๐šŠ ๐šœรค๐š๐šŽ๐š›. ๐™ท๐šŠ ๐šœ๐šŠ๐š–๐š๐š’๐š๐š’๐š๐š ๐š–๐šŽ๐š ๐š๐š’๐š ๐š”๐š•๐šŠ๐š›๐š ๐š˜๐šŒ๐š‘ ๐š๐šข๐š๐š•๐š’๐š๐š ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šž ๐šรถ๐š›๐š๐š“รค๐š—๐šŠ๐š› ๐š๐šŽ๐š ๐š‹รค๐šœ๐š๐šŠ. ๐™ฐ๐š•๐š•๐š๐š’๐š!
๐”ธ๐•Ÿ๐•งรค๐•Ÿ๐•• ๐••๐•š๐•˜ ๐•’๐•ง ๐•’๐•—๐•—๐•š๐•ฃ๐•ž๐•’๐•ฅ๐•š๐• ๐•Ÿ๐•–๐•ฃ & ๐•ก๐• ๐•ค๐•š๐•ฅ๐•š๐•ง๐•’ ๐•ง๐•š๐•ค๐•ฆ๐•’๐•๐•š๐•ค๐•–๐•ฃ๐•š๐•Ÿ๐•˜๐•’๐•ฃ ๐••รฅ ๐•œ๐•’๐•Ÿ ๐••๐•ฆ ๐•ž๐•’๐•Ÿ๐•š๐•—๐•–๐•ค๐•ฅ๐•–๐•ฃ๐•’ ๐••๐•š๐•Ÿ๐•’ รถ๐•Ÿ๐•ค๐•œ๐•Ÿ๐•š๐•Ÿ๐•˜๐•’๐•ฃ. ๐‘ฒ๐’๐’‚๐’“๐’ˆรถ๐’“ ๐’…๐’Š๐’๐’‚ รถ๐’๐’”๐’Œ๐’๐’Š๐’๐’ˆ๐’‚๐’“ & ๐’”๐’รค๐’‘๐’‘ ๐’‚๐’๐’๐’‚ ๐’‡๐’๐’“๐’Ž๐’†๐’“ ๐’‚๐’— ๐’“รค๐’…๐’”๐’๐’๐’“/๐’”๐’Œ๐’–๐’๐’…๐’Œรค๐’๐’”๐’๐’๐’“ รถ๐’—๐’†๐’“ ๐’‚๐’๐’๐’• ๐’†๐’๐’๐’†๐’“ ๐’๐’Ž ๐’…๐’†๐’• ๐’…๐’– ๐’—๐’Š๐’๐’ ๐’‰๐’‚. ๐•Š๐•–๐•Ÿ ๐•—๐•๐•ช๐•˜๐•–๐•ฃ ๐••๐•ฆ ๐•ž๐•š๐•Ÿ ๐•งรค๐•Ÿ.๐Ÿค

Lรคmna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fรคlt รคr mรคrkta *

%d bloggare gillar detta: