Vad händer vecka 13? Vattenelementet


~ 𝐟𝐢𝐬𝐤 – 𝐤𝐫ä𝐟𝐭𝐚 – 𝐬𝐤𝐨𝐫𝐩𝐢𝐨𝐧 ~

𝑽𝒂𝒅 ö𝒏𝒔𝒌𝒂𝒓 𝒅𝒖 𝒅𝒊𝒈? 𝒖𝒏𝒅𝒆𝒓 𝒅𝒆𝒏𝒏𝒂 𝒗𝒆𝒄𝒌𝒂 𝒔å 𝒌𝒐𝒎𝒎𝒆𝒓 𝒅𝒖 𝒂𝒕𝒕 𝒉𝒂𝒎𝒏𝒂 𝒊 𝒏å𝒈𝒐𝒏 𝒕𝒚𝒑 𝒂𝒗 𝒉𝒋ä𝒓𝒕𝒓𝒂𝒏𝒏𝒔𝒂𝒌𝒂𝒏. 𝑶𝒄𝒉 𝒏ä𝒓 𝒅𝒖 𝒗ä𝒍 𝒃𝒆𝒔𝒕ä𝒎𝒎𝒆𝒓 𝒅𝒊𝒈 𝒇ö𝒓 𝒗𝒂𝒅 𝒅𝒖 𝒗𝒆𝒓𝒌𝒍𝒊𝒈𝒆𝒏 𝒗𝒊𝒍𝒍 𝒉𝒂, 𝒐𝒄𝒉 𝒌ä𝒏𝒏𝒆𝒓 𝒂𝒕𝒕 𝒅𝒖 ä𝒓 𝒓𝒆𝒅𝒐 𝒇ö𝒓 𝒅𝒆𝒕, 𝑫Å! 𝚍𝚞 𝚑𝚊𝚛 𝚟ä𝚗𝚝𝚊𝚝 𝚖𝚎𝚍𝚟𝚎𝚝𝚎𝚝/𝚘𝚖𝚎𝚍𝚟𝚎𝚝𝚎𝚝 𝚙å ”𝚝𝚎𝚌𝚔𝚎𝚗” 𝚜𝚘𝚖 𝚜𝚔𝚊 𝚐𝚎 𝚍𝚒𝚐 𝚎𝚗 𝚘𝚌𝚑 𝚝𝚟å 𝚜𝚙𝚊𝚛𝚔𝚊𝚛 𝚒 𝚋𝚊𝚔𝚎𝚗 𝚏ö𝚛 𝚊𝚝𝚝 𝚏å 𝚟ä𝚐𝚕𝚎𝚍𝚗𝚒𝚗𝚐 𝚒 𝚟𝚊𝚍 𝚘𝚌𝚑 𝚑𝚞𝚛 𝚍𝚞 𝚜𝚔𝚊 𝚐ö𝚛𝚊 𝚒 𝚍𝚒𝚗 𝚗𝚞𝚟𝚊𝚛𝚊𝚗𝚍𝚎 𝚜𝚒𝚝𝚜. 𝙳𝚞 𝚑𝚊𝚛 𝚍𝚎𝚝 𝚛ä𝚝𝚝𝚊 𝚜𝚟𝚊𝚛𝚎𝚝 𝚒𝚗𝚘𝚖 𝚍𝚒𝚐. 𝙼𝚎𝚗 𝙳𝚄 𝚖å𝚜𝚝𝚎 𝚏ö𝚛𝚜𝚝 𝚋𝚎𝚜𝚝ä𝚖𝚖𝚊 𝚍𝚒𝚐 𝚏ö𝚛 𝚅𝙰𝙳 𝚍𝚞 𝚟𝚒𝚕𝚕 𝚒𝚗𝚗𝚊𝚗 𝚗å𝚐𝚘𝚝 𝚔𝚊𝚗 𝚏ö𝚛ä𝚗𝚍𝚛𝚊𝚜. 𝙻𝚢𝚜𝚜𝚗𝚊 𝚒𝚗å𝚝 𝚘𝚛𝚍𝚎𝚗𝚕𝚒𝚐𝚝 𝚙å 𝚟𝚊𝚍 𝚍𝚒𝚝𝚝 𝚑𝚓ä𝚛𝚝𝚊 𝚜ä𝚐𝚎𝚛. 𝙷𝚊 𝚜𝚊𝚖𝚝𝚒𝚍𝚒𝚐𝚝 𝚖𝚎𝚍 𝚍𝚒𝚐 𝚔𝚕𝚊𝚛𝚝 𝚘𝚌𝚑 𝚝𝚢𝚍𝚕𝚒𝚐𝚝 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 𝚏ö𝚛𝚝𝚓ä𝚗𝚊𝚛 𝚍𝚎𝚝 𝚋ä𝚜𝚝𝚊. 𝙰𝚕𝚕𝚝𝚒𝚍!
𝔸𝕟𝕧ä𝕟𝕕 𝕕𝕚𝕘 𝕒𝕧 𝕒𝕗𝕗𝕚𝕣𝕞𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟𝕖𝕣 & 𝕡𝕠𝕤𝕚𝕥𝕚𝕧𝕒 𝕧𝕚𝕤𝕦𝕒𝕝𝕚𝕤𝕖𝕣𝕚𝕟𝕘𝕒𝕣 𝕕å 𝕜𝕒𝕟 𝕕𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕚𝕗𝕖𝕤𝕥𝕖𝕣𝕒 𝕕𝕚𝕟𝕒 ö𝕟𝕤𝕜𝕟𝕚𝕟𝕘𝕒𝕣. 𝑲𝒍𝒂𝒓𝒈ö𝒓 𝒅𝒊𝒏𝒂 ö𝒏𝒔𝒌𝒏𝒊𝒏𝒈𝒂𝒓 & 𝒔𝒍ä𝒑𝒑 𝒂𝒍𝒍𝒂 𝒇𝒐𝒓𝒎𝒆𝒓 𝒂𝒗 𝒓ä𝒅𝒔𝒍𝒐𝒓/𝒔𝒌𝒖𝒍𝒅𝒌ä𝒏𝒔𝒍𝒐𝒓 ö𝒗𝒆𝒓 𝒂𝒍𝒍𝒕 𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓 𝒐𝒎 𝒅𝒆𝒕 𝒅𝒖 𝒗𝒊𝒍𝒍 𝒉𝒂. 𝕊𝕖𝕟 𝕗𝕝𝕪𝕘𝕖𝕣 𝕕𝕦 𝕞𝕚𝕟 𝕧ä𝕟.🤍

Lämna ett svar