Dagens kort

Hur blir vecka 13 – Luftelementet

~ ๐•๐š๐ญ๐ญ๐ฎ๐ฆ๐š๐ง – ๐ญ๐ฏ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐  – ๐ฏรฅ๐  ๐Ÿ•‰

๐‘ซ๐’Š๐’ ๐’—๐’†๐’„๐’Œ๐’‚ ๐’‰๐’‚๐’๐’…๐’๐’‚๐’“ ๐’๐’Ž ๐’‚๐’•๐’• ๐’‡๐’Š๐’๐’๐’‚ ๐’†๐’ ๐’ƒ๐’‚๐’๐’‚๐’๐’” ๐’Ž๐’†๐’๐’๐’‚๐’ ๐’ˆ๐’Š๐’—๐’‚๐’๐’…๐’† & ๐’•๐’‚๐’ˆ๐’‚๐’๐’…e.

๐”ป๐•ฆ ๐šรฅ๐š› ๐šŽ๐š— ๐š™รฅ๐š–๐š’๐š—๐š—๐šŽ๐š•๐šœ๐šŽ ๐š˜๐š– ๐šŠ๐š๐š ๐šŸ๐šŽ๐šŒ๐š”๐šŠ๐š— ๐š›๐š’๐šœ๐š”๐šŽ๐š›๐šŠ๐š› ๐šŠ๐š๐š ๐š‹๐š•๐š’ ๐š’ ๐š˜๐š‹๐šŠ๐š•๐šŠ๐š—๐šœ. ๐™ต๐š›๐šŠ๐š–๐šรถ๐š› ๐šŠ๐š•๐š•๐š ๐š˜๐š– ๐š๐šŽ๐š— ๐š‘๐šŠ๐š› ๐šŸ๐šŠ๐š›๐š’๐š ๐š›๐šž๐š‹๐š‹๐šŠ๐š รถ๐šŸ๐šŽ๐š› ๐šŽ๐š— ๐š•รค๐š—๐š๐š›๐šŽ ๐š๐š’๐š. ๐™บ๐šŠ๐š— ๐š๐šž ๐š”รค๐š—๐š—๐šŠ ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šž ๐š๐šŠ๐š”๐š๐š’๐šœ๐š”๐š ๐š‘๐šŠ๐š› ๐š๐šŽ๐š๐š ๐š–๐šŽ๐š› รค๐š— ๐šŸ๐šŠ๐š ๐š๐šž ๐š‘๐šŠ๐š› ๐š๐šŠ๐š๐š’๐š ๐šŽ๐š–๐š˜๐š? ๐šรฅ รค๐š› ๐š๐šŽ๐š ๐š๐š›๐š˜๐š•๐š’๐š๐š ๐šŠ๐š๐š ๐šŠ๐š—๐š๐š›๐šŠ ๐š–รค๐š—๐š—๐š’๐šœ๐š”๐š˜๐š› ๐š”๐šŠ๐š— ๐š‘๐šŠ ๐šž๐š๐š—๐šข๐š๐š๐š“๐šŠ๐š ๐š๐š’๐š ๐š˜๐šŒ๐š‘ ๐š๐š’๐š— ๐š๐š’๐š—๐šŠ ๐šœ๐š’๐š๐šŠ ๐šรถ๐š› ๐š๐šŽ๐š›๐šŠ๐šœ ๐šŽ๐š๐šŽ๐š— ๐šŸ๐š’๐š—๐š—๐š’๐š—๐š/๐š˜๐šŒ๐š‘ ๐šŽ๐š•๐š•๐šŽ๐š› ๐š”๐š˜๐š–๐š–๐šŽ๐š› ๐šŠ๐š๐š ๐šรถ๐š›๐šŠ ๐š๐šŽ๐š. ๐š‚๐šŽ๐š— ๐š‹๐šŽ๐š‘รถ๐šŸ๐šŽ๐š› ๐š’๐š—๐š๐šŽ ๐š๐šŽ๐š๐š๐šŠ ๐š‹๐šŽ๐š๐šข๐š๐šŠ ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šŽ ๐š™๐šŽ๐š›๐šœ๐š˜๐š—๐šŽ๐š› รค๐š› ๐š–๐šŽ๐š๐šŸ๐šŽ๐š๐š—๐šŠ ๐š˜๐š– ๐š๐šŽ๐š ๐š–๐šŽ๐š— ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šž ๐šŽ๐š—๐šรฅ ๐š”รค๐š—๐š—๐šŽ๐š› ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šŽ๐š รค๐š› ๐šŽ๐š๐š ๐š๐šŠ๐š”๐š๐šž๐š–. ๐™พ๐š– ๐š˜๐š‹๐šŠ๐š•๐šŠ๐š—๐šœ๐šŽ๐š— ๐š‘๐šŠ๐š—๐š๐š•๐šŠ๐š› ๐š˜๐š– ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šž รค๐š› ๐š๐šŽ๐š— ๐šœ๐š˜๐š– ๐š๐šŠ๐š๐š’๐š ๐šŽ๐š–๐š˜๐š, ๐š“๐šŠ ๐šรฅ ๐š”๐šŠ๐š— ๐š๐šž ๐š”๐šŠ๐š—๐šœ๐š”๐šŽ ๐š”รค๐š—๐š—๐šŠ ๐š๐š’๐š ๐š˜๐š‹๐šŽ๐š”๐šŸรค๐š–, ๐šŸรค๐š›๐šœ๐š๐šŠ ๐š๐šŠ๐š•๐š• ๐šœ๐š”๐šž๐š•๐š๐š–๐šŽ๐š๐šŸ๐šŽ๐š๐šŽ๐š—. ๐™ณet รค๐š› ๐š˜๐š–รถ๐š“๐š•๐š’๐š๐š ๐šŠ๐š๐š ๐šรฅ ๐š๐š’๐š•๐š• ๐šŽ๐š— ๐š™๐šŽ๐š›๐š๐šŽ๐š”๐š ๐š‹๐šŠ๐š•๐šŠ๐š—๐šœ ๐š’ ๐š๐š’๐šŸ๐šŠ๐š—๐š๐šŽ & ๐š๐šŠ๐š๐šŠ๐š—๐š๐šŽ ๐š…๐™ฐ๐š๐™น๐™ด ๐š๐šŠ๐š ๐šรค๐š›๐šŽ๐š–๐š˜๐š ๐šŠ๐š๐š ๐šž๐š™๐š™๐š—รฅ ๐šŽ๐š— ๐š‘รค๐š•๐šœ๐š˜๐šœ๐šŠ๐š– ๐š‹๐šŠ๐š•๐šŠ๐š—๐šœ, ๐š๐šŽ๐š รค๐š› ๐šŽ๐š— ๐š›๐š’๐š–๐š•๐š’๐š ๐šž๐š๐šรฅ๐š—๐š๐šœ๐š™๐šž๐š—๐š”๐š. ๐™ตรถ๐š›๐šŸรค๐š—๐š๐šŠ ๐š๐š’๐š ๐™ฐ๐™ป๐™ณ๐š๐™ธG ๐š—รฅ๐š๐š˜๐š ๐š๐š’๐š•๐š•๐š‹๐šŠ๐š”๐šŠ ๐š๐š›๐š˜๐š๐šœ ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šž ๐š‘๐š“รค๐š•๐š™๐šŽ๐š› ๐šŠ๐š—๐š๐š›๐šŠ ๐šž๐š๐šŠ๐š— ๐š๐šŽ ๐šŽ๐š—๐š‹๐šŠ๐š›๐š ๐šรถ๐š› ๐šŠ๐š๐š/๐š˜๐š– ๐š๐šž ๐šŸ๐š’๐š•๐š•. ๐šƒ๐šŠ ๐š๐šŠ๐šŒ๐š”๐šœ๐šŠ๐š–๐š ๐šŽ๐š–๐š˜๐š ๐š‘๐š“รค๐š•๐š™,๐š”๐š˜๐š–๐š™๐š•๐š’๐š–๐šŠ๐š—๐š๐šŽ๐š›, ๐šรฅ๐šŸ๐š˜๐š› ๐š˜๐š– ๐š๐šž ๐šรฅ๐š›, ๐š˜๐šŒ๐š‘ ๐šœรค๐š ”๐šƒ๐™ฐ๐™ฒ๐™บ” ๐šž๐š๐šŠ๐š— ๐šœ๐š”๐šŠ๐š– ๐šŽ๐š• ๐šœ๐š”๐šž๐š•๐š๐š”รค๐š—๐šœ๐š•๐šŠ. ๐™ณ๐šž ๐š”๐šŠ๐š— ๐š‹๐šŽ๐š‘รถ๐šŸ๐šŠ ๐šรถ๐š›๐šŠ ๐šŽ๐š— ๐šข๐š’๐š—/๐šข๐šŠ๐š—๐š ๐š‹๐šŠ๐š•๐šŠ๐š—๐šœ๐šŽ๐š›๐š’๐š—๐š ๐šรถ๐š› ๐šŠ๐š๐š ๐šรฅ ๐š‘๐š“รค๐š•๐š™ ๐š‘รค๐š› & ๐š”๐š˜๐š– ๐š’๐š‘รฅ๐š ๐šŠ๐š๐š ๐š๐šž ๐šœ๐š“รค๐š•๐šŸ ๐š–รฅ๐šœ๐š๐šŽ ๐š๐šŽ ๐šรถ๐š› ๐šŠ๐š๐š ๐šรฅ ๐š๐šŠ ๐šŽ๐š–๐š˜๐š. ๐™ณ๐šŽ ๐š๐šž ๐šŸ๐š’๐š•๐š• ๐š‘๐šŠ ๐š–๐šŽ๐š› ๐šŠ๐šŸ ๐š’ ๐š๐š’๐š๐š ๐š•๐š’๐šŸ ๐š๐šŽ๐š› ๐š๐šž ๐š•๐š’๐š๐šŽ ๐šŠ๐šŸ ๐š๐š’๐š•๐š• ๐šŠ๐š—๐š๐š›๐šŠ, ๐šรฅ ๐š”๐š˜๐š–๐š–๐šŽ๐š› ๐š๐šŽ ๐š๐š’๐š•๐š• ๐š๐š’๐š ๐š˜๐šŒ๐š”๐šœรฅ. (๐šŠ๐š๐š๐š›๐šŠ๐š”๐š๐š’๐š˜๐š—๐šœ๐š•๐šŠ๐š๐šŽ๐š—). ๐Ÿค

Lรคmna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fรคlt รคr mรคrkta *

%d bloggare gillar detta: