Hur blir vecka 13 – Luftelementet

~ 𝐕𝐚𝐭𝐭𝐮𝐦𝐚𝐧 – 𝐭𝐯𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 – 𝐯å𝐠 🕉

𝑫𝒊𝒏 𝒗𝒆𝒄𝒌𝒂 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒂𝒓 𝒐𝒎 𝒂𝒕𝒕 𝒇𝒊𝒏𝒏𝒂 𝒆𝒏 𝒃𝒂𝒍𝒂𝒏𝒔 𝒎𝒆𝒍𝒍𝒂𝒏 𝒈𝒊𝒗𝒂𝒏𝒅𝒆 & 𝒕𝒂𝒈𝒂𝒏𝒅e.

𝔻𝕦 𝚏å𝚛 𝚎𝚗 𝚙å𝚖𝚒𝚗𝚗𝚎𝚕𝚜𝚎 𝚘𝚖 𝚊𝚝𝚝 𝚟𝚎𝚌𝚔𝚊𝚗 𝚛𝚒𝚜𝚔𝚎𝚛𝚊𝚛 𝚊𝚝𝚝 𝚋𝚕𝚒 𝚒 𝚘𝚋𝚊𝚕𝚊𝚗𝚜. 𝙵𝚛𝚊𝚖𝚏ö𝚛 𝚊𝚕𝚕𝚝 𝚘𝚖 𝚍𝚎𝚗 𝚑𝚊𝚛 𝚟𝚊𝚛𝚒𝚝 𝚛𝚞𝚋𝚋𝚊𝚍 ö𝚟𝚎𝚛 𝚎𝚗 𝚕ä𝚗𝚐𝚛𝚎 𝚝𝚒𝚍. 𝙺𝚊𝚗 𝚍𝚞 𝚔ä𝚗𝚗𝚊 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 𝚏𝚊𝚔𝚝𝚒𝚜𝚔𝚝 𝚑𝚊𝚛 𝚐𝚎𝚝𝚝 𝚖𝚎𝚛 ä𝚗 𝚟𝚊𝚍 𝚍𝚞 𝚑𝚊𝚛 𝚝𝚊𝚐𝚒𝚝 𝚎𝚖𝚘𝚝? 𝚍å ä𝚛 𝚍𝚎𝚝 𝚝𝚛𝚘𝚕𝚒𝚐𝚝 𝚊𝚝𝚝 𝚊𝚗𝚍𝚛𝚊 𝚖ä𝚗𝚗𝚒𝚜𝚔𝚘𝚛 𝚔𝚊𝚗 𝚑𝚊 𝚞𝚝𝚗𝚢𝚝𝚝𝚓𝚊𝚝 𝚍𝚒𝚐 𝚘𝚌𝚑 𝚍𝚒𝚗 𝚏𝚒𝚗𝚊 𝚜𝚒𝚍𝚊 𝚏ö𝚛 𝚍𝚎𝚛𝚊𝚜 𝚎𝚐𝚎𝚗 𝚟𝚒𝚗𝚗𝚒𝚗𝚐/𝚘𝚌𝚑 𝚎𝚕𝚕𝚎𝚛 𝚔𝚘𝚖𝚖𝚎𝚛 𝚊𝚝𝚝 𝚐ö𝚛𝚊 𝚍𝚎𝚝. 𝚂𝚎𝚗 𝚋𝚎𝚑ö𝚟𝚎𝚛 𝚒𝚗𝚝𝚎 𝚍𝚎𝚝𝚝𝚊 𝚋𝚎𝚝𝚢𝚍𝚊 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚎 𝚙𝚎𝚛𝚜𝚘𝚗𝚎𝚛 ä𝚛 𝚖𝚎𝚍𝚟𝚎𝚝𝚗𝚊 𝚘𝚖 𝚍𝚎𝚝 𝚖𝚎𝚗 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 𝚎𝚗𝚍å 𝚔ä𝚗𝚗𝚎𝚛 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚎𝚝 ä𝚛 𝚎𝚝𝚝 𝚏𝚊𝚔𝚝𝚞𝚖. 𝙾𝚖 𝚘𝚋𝚊𝚕𝚊𝚗𝚜𝚎𝚗 𝚑𝚊𝚗𝚍𝚕𝚊𝚛 𝚘𝚖 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 ä𝚛 𝚍𝚎𝚗 𝚜𝚘𝚖 𝚝𝚊𝚐𝚒𝚝 𝚎𝚖𝚘𝚝, 𝚓𝚊 𝚍å 𝚔𝚊𝚗 𝚍𝚞 𝚔𝚊𝚗𝚜𝚔𝚎 𝚔ä𝚗𝚗𝚊 𝚍𝚒𝚐 𝚘𝚋𝚎𝚔𝚟ä𝚖, 𝚟ä𝚛𝚜𝚝𝚊 𝚏𝚊𝚕𝚕 𝚜𝚔𝚞𝚕𝚍𝚖𝚎𝚍𝚟𝚎𝚝𝚎𝚗. 𝙳et ä𝚛 𝚘𝚖ö𝚓𝚕𝚒𝚐𝚝 𝚊𝚝𝚝 𝚏å 𝚝𝚒𝚕𝚕 𝚎𝚗 𝚙𝚎𝚛𝚏𝚎𝚔𝚝 𝚋𝚊𝚕𝚊𝚗𝚜 𝚒 𝚐𝚒𝚟𝚊𝚗𝚍𝚎 & 𝚝𝚊𝚐𝚊𝚗𝚍𝚎 𝚅𝙰𝚁𝙹𝙴 𝚍𝚊𝚐 𝚍ä𝚛𝚎𝚖𝚘𝚝 𝚊𝚝𝚝 𝚞𝚙𝚙𝚗å 𝚎𝚗 𝚑ä𝚕𝚜𝚘𝚜𝚊𝚖 𝚋𝚊𝚕𝚊𝚗𝚜, 𝚍𝚎𝚝 ä𝚛 𝚎𝚗 𝚛𝚒𝚖𝚕𝚒𝚐 𝚞𝚝𝚐å𝚗𝚐𝚜𝚙𝚞𝚗𝚔𝚝. 𝙵ö𝚛𝚟ä𝚗𝚝𝚊 𝚍𝚒𝚐 𝙰𝙻𝙳𝚁𝙸G 𝚗å𝚐𝚘𝚝 𝚝𝚒𝚕𝚕𝚋𝚊𝚔𝚊 𝚝𝚛𝚘𝚝𝚜 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 𝚑𝚓ä𝚕𝚙𝚎𝚛 𝚊𝚗𝚍𝚛𝚊 𝚞𝚝𝚊𝚗 𝚐𝚎 𝚎𝚗𝚋𝚊𝚛𝚝 𝚏ö𝚛 𝚊𝚝𝚝/𝚘𝚖 𝚍𝚞 𝚟𝚒𝚕𝚕. 𝚃𝚊 𝚝𝚊𝚌𝚔𝚜𝚊𝚖𝚝 𝚎𝚖𝚘𝚝 𝚑𝚓ä𝚕𝚙,𝚔𝚘𝚖𝚙𝚕𝚒𝚖𝚊𝚗𝚐𝚎𝚛, 𝚐å𝚟𝚘𝚛 𝚘𝚖 𝚍𝚞 𝚏å𝚛, 𝚘𝚌𝚑 𝚜ä𝚐 ”𝚃𝙰𝙲𝙺” 𝚞𝚝𝚊𝚗 𝚜𝚔𝚊𝚖 𝚎𝚕 𝚜𝚔𝚞𝚕𝚍𝚔ä𝚗𝚜𝚕𝚊. 𝙳𝚞 𝚔𝚊𝚗 𝚋𝚎𝚑ö𝚟𝚊 𝚐ö𝚛𝚊 𝚎𝚗 𝚢𝚒𝚗/𝚢𝚊𝚗𝚐 𝚋𝚊𝚕𝚊𝚗𝚜𝚎𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚏ö𝚛 𝚊𝚝𝚝 𝚏å 𝚑𝚓ä𝚕𝚙 𝚑ä𝚛 & 𝚔𝚘𝚖 𝚒𝚑å𝚐 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 𝚜𝚓ä𝚕𝚟 𝚖å𝚜𝚝𝚎 𝚐𝚎 𝚏ö𝚛 𝚊𝚝𝚝 𝚏å 𝚝𝚊 𝚎𝚖𝚘𝚝. 𝙳𝚎 𝚍𝚞 𝚟𝚒𝚕𝚕 𝚑𝚊 𝚖𝚎𝚛 𝚊𝚟 𝚒 𝚍𝚒𝚝𝚝 𝚕𝚒𝚟 𝚐𝚎𝚛 𝚍𝚞 𝚕𝚒𝚝𝚎 𝚊𝚟 𝚝𝚒𝚕𝚕 𝚊𝚗𝚍𝚛𝚊, 𝚍å 𝚔𝚘𝚖𝚖𝚎𝚛 𝚍𝚎 𝚝𝚒𝚕𝚕 𝚍𝚒𝚐 𝚘𝚌𝚔𝚜å. (𝚊𝚝𝚝𝚛𝚊𝚔𝚝𝚒𝚘𝚗𝚜𝚕𝚊𝚐𝚎𝚗). 🤍

Lämna ett svar