Dagens budskap 23/3 đŸ€

🕉

Med största kÀrlek och respekt sÄ ber Ànglarna dig att du ska avgifta din vÀrdefulla och kÀnsliga kropp. De hjÀlper dig att utveckla livsbejakande sÀtt att hantera stress om du ber dem om det. De kan ocksÄ mildra din sorg över att behöva göra dig av med gamla vanor. Ge dÀrför din oro, bekymmer och kÀnn vilken underbar nÄd det Àr att ha en ren kropp.
Du bÀr pÄ kemikalier, gifter som Àr vÀldigt bra om du avlÀgsnar fortast möjligast frÄn din kropp. För du har blivit mycket kÀnsligare för lÀkemedel, olika tillsatser i mat, socker, alkohol, koffein, nikotin osv. Försök i största möjliga mÄn att undvika dessa substanser eftersom att de gör det svÄrare för dig att höra Ànglarnas budskap som de försöker förmedla till dig. De vill verkligen hjÀlpa dig att hantera stress, sug efter olika saker men kom ihÄg att du mÄste Äterigen be dem.
Örtpreparat Ă€r bra att anvĂ€nda för att rena kroppen med, som ex vetegrĂ€s eller psylliumfrön. Man kan dĂ„ konsultera en holistisk nĂ€ringsfysiolog eller dietist. ÄrkeĂ€ngel Rafael kan Ă€ven hjĂ€lpa dig att dĂ€mpa olika typer av sug efter substanser. Sedan skall du Ă€ven försöka undvika osunda relationer och situationer.
Be om hjĂ€lp ocksĂ„ av Ă€rkeĂ€ngel Mikael att rensa – ta bort lĂ€gre energier frĂ„n din kropp / ditt hem. Samtidigt mĂ„r du Ă€ven av milda och miljövĂ€nliga rengöringsmedel. Se tiden framför dig nĂ€rmaste (2 veckor framför allt) som en rening/avgiftning/lĂ€knings process och sen kommer du att mĂ„ som en gudinna/gud. 

LĂ€mna ett svar