Hur blir vecka 12 – luftelementet 🌟

–  Vattuman – tvilling – vĂ„g – 

Under din vecka sÄ kommer det att handla om att Situationen sÄ som den Àr just nu Àr stressande. (Coronaviruset som florerar överallt). Antingen Àr Medveten eller omedveten om stressen eller sÄ försöker du intala dig att den inte existerar.. hur som sÄ Kan det visa sig genom sömnsvÄrigheter, stress inre oro, fysiska problem som stressad mage mm.
Men du Ă€r en ljusarbetare vill sĂ€ga en Ă€ngel pĂ„ jorden. JordĂ€ngel kan man ju ocksĂ„ sĂ€ga. Har du stĂ€llt dig frĂ„gan stunder i livet vad ditt livssyfte Ă€r? DĂ„ Ă€r svaret pĂ„ den frĂ„gan – för att undervisa om kĂ€rlek. Och nĂ€r du Ă€r förankrad och stadig i dig sjĂ€lv dĂ„ gör du den hĂ€r uppgiften som bĂ€st pĂ„ ett kĂ€rleksfullt sĂ€tt och eftersom att du Ă€r en förebild. Du behöver inte sĂ€ga nĂ„got, skriva nĂ„gon bok, eller jobba som healer för att pĂ„verka andra. Du behöver endast vara kĂ€rleksfull och medkĂ€nnande i ditt samspel med andra. De fridsamma undervisar om frid, uttrycket för gudomlig kĂ€rlek pĂ„ jorden. KĂ€nner du dig utanför, annorlunda, att inte höra till? För som Ă€ngel pĂ„ jorden sĂ„ kan detta vara en av dina första inkarnationer som mĂ€nniska nĂ€mligen sĂ„ var inte orolig, för du Ă€r aldrig ensam pĂ„ riktigt. Änglarna finns alltid med dig. De vĂ€gleder dig, Ă€lskar dig och accepterar dig villkorslöst sĂ„ som du Ă€r. Det finns ocksĂ„ andra jordĂ€nglar som lever bland er alla som har en bakgrund och erfarenhet som liknar just din. Be dina skyddsĂ€nglar att de sammanför dig med likasinnade vĂ€nner, och dĂ„ gör dem det. Nedan kommer en övning: Nyckeln till att kunna undervisa i kĂ€rlek Ă€r att först kunna kĂ€nna kĂ€rlek till dig sjĂ€lv och ditt liv. Ta fram ett block eller papper alt dokument i Word pĂ„ datorn. Skriv med allt du kan komma pĂ„ under rubriken ”saker jag tycker om hos mig sjĂ€lv”. Ta med varje egenskap du kan komma pĂ„,stor som liten som du upplever positiv hos dig sjĂ€lv. Det Ă€r en privat lista, sĂ„ erkĂ€nn drag som du kanske annars skulle vara blyg att avslöja. Sudda sedan ut eller stryk över, orden TYCKER OM i rubriken och ersĂ€tt dem ledordet ÄLSKAR. GĂ„ tillbaka till den hĂ€r listan ofta,lĂ€s igenom den och lĂ€gg till skĂ€l till att Ă€lska dig sjĂ€lv.Denna process hjĂ€lper dig att Ă€lska dig sjĂ€lv.❀

LĂ€mna ett svar