Dagens kärleksbudskap 16/3 ✨

Nu är det någonting som håller på att mogna, den här personen är utmattad, trött, stressad vilket kommer leda till ett större sammanbrott och avslut. Det känns som att den här personen idag lever i en relation nämligen men håller på för fullt och samlar all kraft, mod, styrka och framför allt bli och känna sig stabil i sig själv för att kunna ta sin insikt med sig och driva vidare fram och ta ett klokt beslut. Du själv vet inom dig vad beslutet är egentligen och vad det handlar om. Men den här personen har en stark intuition och ser sanningen i en situation, så de går inte längre att ljuga mer för sig själv hur mycket man än vill. Så om 3 veckor kring 8-9 april kommer en försoning ske med någon ur ditt förflutna- vill säga denna person. Och Den här personen kommer tillbaka in i ditt liv. Det handlar om kärlek mellan er två vilket kommer i full kraft och de kommer att vara din tur nu att få ta emot. Sista pusselbiten läggs och något blir fullbordat. Här gäller det verkligen att släppa dina rädslor och följa ditt hjärta. I denna situation kommer du att förstå mer om dig själv, se din egen del i varför saker och ting var som de var förut blev som de blev, förstå tidigare relationsmönster etc ni försonas sluter fred, och er återförening för med sig lärdomar och välsignelser. ❤️🌟

Lämna ett svar