Dagens budskap ~ kristall – OPAL 8/3


~ Sanat Kumara – spelkonst- född i lejonets tecken – ♌️ En intelligent varelse, och smart nog att tillräckligt vara medveten om att ny information alltid är tillgänglig för upptäckt. Djup visdom är medfödd inom denne. Dennes följe av änglar orkestrar dens liv. Och den bör var/är mottaglig och har insiktens gåva. Tycker du om vetenskapliga aktiviteter och tankeböjande projekt? Har du ett briljant sinne som längtar efter stimulering? det är dags att omfamna begrepp som vid första anblicken kan tyckas långt utöver det vanliga. Aktivera ditt högre sinne genom att ta dig tid vidare till din utbildning. Omfamna kunskapens kraft. GRÖN OPAL kristall Sten får jag här.
Denna person har fysiska problem eller kommer att få: ryggraden, ryggen, hjärtat.
Tillhör planet: solen
Och femte huset
Denne är lojal, social, karismatisk, hjärtlig, positiv utåt sett, uttrycksfull, storsint. En maskuline auktoritär personlighet. Född mellan 23/7-22/8 🕺🏼

Lämna ett svar