Dagens budskap ~ 8/3 🍀

FrÄn botten till toppen.
Du behöver styrka och kraft för att orka. Och du har kÀmpat och kÀmpar dagligen med allt pÄ olika vis, olika konstellationer. Men kom ihÄg att du Àr starkare Àn du tror. Varje dag, hela tiden. Glöm aldrig det. Stunder sÄ undrar du nÀr du ska hitta ljuset i tunneln. Och om de ens finns ett ljus och ett slut. Men det gör det. För hela livet kommer att se ut sÄhÀr. Upp och ner. Jag brukar sÀga att livet Àr som ett EKG. Först gÄr det upp och sen gÄr det ner, och sen gÄr de upp igen. Och det finns en underbar lÄt som heter EKG. Den ska ni lyssna pÄ allesammans. Skriver en lÀnk till denna sen.
Hur som haver sÄ kan du behöva plocka fram lejonet/lejoninnan i dig. SÀtt grÀnser för de omkring dig Àven jorda dig, sÄ att du blir av med oro, stress, sorg, ilska, frustration mm samt balansera dina chakran. För ditt baschakra och kronchakra Àr i tydlig obalans. Vilket gör att om dessa Àr i obalans Àr bÀddat för att hela du mÄr pest.
Och sen har du Àven din yin och yang balans. (Den feminina och maskulina delen i dig.) Den feminina som planerar, skriver inköpslista, tar hand om barn mm, medan den maskulina jobbar, Äker och handlar osv och har du för mycket av den ena sÄ blir de obalans Àven hÀr. vad sker i din kropp dÄ tror du? SÄ Àven dessa energier behöver balanseras. Du kanske Àr den hÀr tysta, blyga som inte vÄgar sÀga ifrÄn bl a. genom att trÀna dig och Àven balansera dessa obalanser sÄ kan du plocka fram lejonet/lejoninnan i dig. Var sÄ sÀker pÄ det. För man kan faktiskt lÀra en gammal hund att sitta. SÄ det sÄ!
Om du gör misstag t.ex sÄ har du chans att stanna upp och frÄga dig sjÀlv:
– vad behöver jag lĂ€ra mig av den hĂ€r situationen? Hur kunde jag gjort annorlunda? Osv. Kom ihĂ„g att du har kraft att förĂ€ndra och förbĂ€ttra precis det du vill! Du har möjlighet att lĂ€ra dig nya saker om dig sjĂ€lv och du har ocksĂ„ möjlighet att nĂ„ precis var du vill, för det Ă€r bara du sjĂ€lv som kan vara din egen kĂ€pp i ditt eget hjul. Du har makten. ❀

LĂ€mna ett svar