Dagens kort

Dagens budskap ~ 8/3 🍀

Från botten till toppen.
Du behöver styrka och kraft för att orka. Och du har kämpat och kämpar dagligen med allt på olika vis, olika konstellationer. Men kom ihåg att du är starkare än du tror. Varje dag, hela tiden. Glöm aldrig det. Stunder så undrar du när du ska hitta ljuset i tunneln. Och om de ens finns ett ljus och ett slut. Men det gör det. För hela livet kommer att se ut såhär. Upp och ner. Jag brukar säga att livet är som ett EKG. Först går det upp och sen går det ner, och sen går de upp igen. Och det finns en underbar låt som heter EKG. Den ska ni lyssna på allesammans. Skriver en länk till denna sen.
Hur som haver så kan du behöva plocka fram lejonet/lejoninnan i dig. Sätt gränser för de omkring dig även jorda dig, så att du blir av med oro, stress, sorg, ilska, frustration mm samt balansera dina chakran. För ditt baschakra och kronchakra är i tydlig obalans. Vilket gör att om dessa är i obalans är bäddat för att hela du mår pest.
Och sen har du även din yin och yang balans. (Den feminina och maskulina delen i dig.) Den feminina som planerar, skriver inköpslista, tar hand om barn mm, medan den maskulina jobbar, åker och handlar osv och har du för mycket av den ena så blir de obalans även här. vad sker i din kropp då tror du? Så även dessa energier behöver balanseras. Du kanske är den här tysta, blyga som inte vågar säga ifrån bl a. genom att träna dig och även balansera dessa obalanser så kan du plocka fram lejonet/lejoninnan i dig. Var så säker på det. För man kan faktiskt lära en gammal hund att sitta. Så det så!
Om du gör misstag t.ex så har du chans att stanna upp och fråga dig själv:
– vad behöver jag lära mig av den här situationen? Hur kunde jag gjort annorlunda? Osv. Kom ihåg att du har kraft att förändra och förbättra precis det du vill! Du har möjlighet att lära dig nya saker om dig själv och du har också möjlighet att nå precis var du vill, för det är bara du själv som kan vara din egen käpp i ditt eget hjul. Du har makten. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: