Dagens budskap ~ ärkeänglarna 6/3🕊

Ta tillbaka din kraft säger Raziel ~ använd den kraft och den avsikt som gud har gett dig för att manifestera de välsignelser i ditt liv.

Idag är du trött, slut, har smärta i kroppen. Och det beror på att du hjälper så många många människor hela tiden. Emellanåt glömmer du bort dig själv. Du kanske är dålig på att jorda dig, rena dig, skydda dig från andras energier ordenligt. Och när du är så pass högkänslig som du är då är det extra viktigt. När du arbetar med energiarbeten på olika sätt så tar du på dig andras känslor, smärtor, tankar mm i flera lager. Och de här fastnar i din aura. I allt detta glömmer du bort då det som du själv skulle göra på vägen eftersom att du blir upptagen av detta. Det här är baksidan ibland av att vara ljusbärare men därför är det som sagt SÅ viktigt att hela tiden beskydda dig och även få påfyllning även du från någonstans. Du är en vis person, magiker som har allt du behöver, överstepräst/prästinna som lär ut. Du behöver samla all din andliga kraft och makt och låta din auktoritära sida i dig uttryckas i handling. Sen ska du förvandla dina intentioner till verklighet. På ett kärleksfullt men bestämt sätt. Du kan be om tecken och vägledning för att forma dina manifestationer på bästa möjliga sätt.
Ärkeängeln Raziels namn betyder ’guds hemligheter’ och han hjälper dig att förstå esoteriska andliga begrepp och hur du använder dem i praktiken. Kalla på honom när du vill ha hjälp med ditt alkemiska arbete så du kan förvandla all idéer till GULD. ❤️

Lämna ett svar