V.6 ~ Jordelementet ♉️♍️♑️

~ Oxe, jungfru, stenbocken ~ 

Denna vecka så ska du uppmärksamma a l l a ljud som du hör/får som kommer till dig i form av ljud, musik eller ord. De kan som sagt vara via radio, spelare, osv eller inom dig. De svar som kommer de är verkliga tydliga SVAR på dina önskningar. Änglarna har nämligen försökt nå dig en tid, utan resultat. Och de har även hört sett förstått dina önskningar om olika saker och nu försöker de ge dig information & instruktioner i olika avseenden för att du ska kunna göra det som ”behövs”. Så lyssna nu NOGA, på återkommande sånger, kanel ett samtal som du ”råkar” höra, en främlings försäkringar, ett ord från ditt inre. Dina änglars budskap är ALLTID kärleksfulla, positiva, trovärdiga,. Det här är av yttersta vikt. För det kan vara så att du befinner dig i en knivig situation nu. Och för att ta dig vidare, så måste du vara uppmärksam. 🙏🏻❤️

Lämna ett svar