V.6 Ă€nglainsikt đŸ§šâ€â™€ïž

EN NY PERSON ÄR PÅ VÄG IN I DITT LIV

Änglarna ber dig att öppna ditt hjĂ€rta lite mer för en ny person som Ă€r pĂ„vĂ€g in i ditt liv. Ni kommer att hjĂ€lpa varandra genom att lĂ€kas och helas pĂ„ djupet. Det kan handla om en kĂ€nslomĂ€ssig situation som har en romantisk grund, vĂ€nskap, karriĂ€r eller arbete, hĂ€lsa och vĂ€lbefinnande eller helt enkelt bara en fördjupning av din nuvarande relation.

Ni kommer att hjÀlpa varandra pÄ ett sÀtt som ni inte trodde var möjligt. SÄ slÀpp alla förvÀntningar nu, för det hÀr kommer du inte att kunna barnen förbereda eller rÀkna ut.

Den hÀr personen har en gudomlig inverkan pÄ ditt liv, och det kommer att ske pÄ ett sÀtt som ditt mÀnskliga förstÄnd inte kan förstÄ just nu. StÀll inte dig sjÀlv i vÀgen just nu, utan slÀpp all kontroll pÄ h u r det hÀr ska komma ske, och ge dig hÀn i livets flöde.

Var modig, för det Àr nÄgot du behöver i det hÀr lÀget dÄ du troligen Àr den som mÄste ta första kontakten.
Dröj inte för lÀnge med det dÀr samtalet, skriva det dÀr brevet, sÀnda det dÀr meddelandet. Eller le Ät den dÀr frÀmlingen pÄ gatan. LÄt inte rÀdsla nÄgon stoppa dig. Det Àr dags att lÄta alla rÀdslor fÄ komma upp till ytan sÄ att de kan helas & lÀkas! Du Àr redo!

Änglarna sĂ€ger att du Ă€r vĂ€lsignad och att ditt liv Ă€r pĂ„ vĂ€g mot storslagna höjder. ❀

LĂ€mna ett svar