Dagens kort

V.6 änglainsikt 🧚‍♀️

EN NY PERSON ÄR PÅ VÄG IN I DITT LIV

Änglarna ber dig att öppna ditt hjärta lite mer för en ny person som är påväg in i ditt liv. Ni kommer att hjälpa varandra genom att läkas och helas på djupet. Det kan handla om en känslomässig situation som har en romantisk grund, vänskap, karriär eller arbete, hälsa och välbefinnande eller helt enkelt bara en fördjupning av din nuvarande relation.

Ni kommer att hjälpa varandra på ett sätt som ni inte trodde var möjligt. Så släpp alla förväntningar nu, för det här kommer du inte att kunna barnen förbereda eller räkna ut.

Den här personen har en gudomlig inverkan på ditt liv, och det kommer att ske på ett sätt som ditt mänskliga förstånd inte kan förstå just nu. Ställ inte dig själv i vägen just nu, utan släpp all kontroll på h u r det här ska komma ske, och ge dig hän i livets flöde.

Var modig, för det är något du behöver i det här läget då du troligen är den som måste ta första kontakten.
Dröj inte för länge med det där samtalet, skriva det där brevet, sända det där meddelandet. Eller le åt den där främlingen på gatan. Låt inte rädsla någon stoppa dig. Det är dags att låta alla rädslor få komma upp till ytan så att de kan helas & läkas! Du är redo!

Änglarna säger att du är välsignad och att ditt liv är på väg mot storslagna höjder. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: