V.6 ~ Eldelementet ♈️♌️♐️

 ~ Vädur, lejon & skytt ~

Denna vecka har du en vecka då du kommer märka av mer ”kontakt” med dina nära & kära från andra sidan. Du Kanske inte ser det så, men du kommer att komma i kontakt mer med din andliga sida. Ditt andliga jag kommer att få kontakt med någon älskad i himlen. Och hur i allsin dar börjar du fundera då? Det kan vara i drömmar, eller genom klarseende, el statt du hör denne, de kan vara särskilda budskap genom låtar, texter, tankar, mm. Eller så bara plötsligt från ingenstans kommer en ”du bara vet känsla”. Du kan få budskap från himlen av dina kära som ett medd att ” jag mår bra” eller jag älskar dig”, ”jag är stolt över dig”, ” förlåt” osv.. det kan vara direkt till dig eller meddelanden som är menade till människor i din närhet , som andra till slut kanske tycker att du är så pass säker i din roll att du kan komma bli kallad medium. Och du ska veta att få jobba som medium är något väldigt stort, en stor ära, här ska du vara stolt när och om du får ett sådant förtroende. För en dag är du där om du vill. ❤️

Lämna ett svar