Dagens kort

V.2 ~ Jordelementet ~ 🔮

Oxe, jungfru & stenbock 🔮

Det krävs mod och förtroende att våga sig in i det okända, men det är här de största belöningarna är. Det är dags att gå djärvt framåt utan att titta tillbaka.

Féerna ber dig gå igenom älvdörren och in i deras värld fylld av magi och förundran. De säger att sagor är verkliga och att du aldrig är för gammal för att tro på älvor. Kanske har du funderat på att gå in på fe linjen? chansen är stor att du har redan mer än ett förbipasserat intresse för faeens sätt. Om så är fallet, är det nu dags att gå genom älvedörren och omfamna ditt magiska älv jag helt. Den gyllene nyckeln till denna älvedörr ligger i ditt hjärta. Det är viktigt att veta att när du går igenom denna magiska gateway i ditt liv så kommer allt att förändras. Du ser och känner naturen på ett djupare sätt du känner dig mer ansluten till växter, träd och blommor och utvecklar en djupare medkänsla för alla levande saker. Du kanske till och med kommer att bli vegan eller vegetarian, om du inte redan är det. Ditt intresse för bevarande och miljö kan också öka. Det här är alla egenskaper hos någon som har vågat sig genom älvedörren, så överväg detta noggrant. Om du är osäker på om du ska gå genom älvedörren, meditera på frågan tills du vet i ditt hjärta att det är rätt att göra. När du har gått igenom dörren, förbered dig för mer magi och glädje att komma in i ditt liv, veta att du alltid är säker, skyddad och älskad. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: