V.2 ~ Jordelementet ~ 🔼

Oxe, jungfru & stenbock 🔼

Det krÀvs mod och förtroende att vÄga sig in i det okÀnda, men det Àr hÀr de största belöningarna Àr. Det Àr dags att gÄ djÀrvt framÄt utan att titta tillbaka.

FĂ©erna ber dig gĂ„ igenom Ă€lvdörren och in i deras vĂ€rld fylld av magi och förundran. De sĂ€ger att sagor Ă€r verkliga och att du aldrig Ă€r för gammal för att tro pĂ„ Ă€lvor. Kanske har du funderat pĂ„ att gĂ„ in pĂ„ fe linjen? chansen Ă€r stor att du har redan mer Ă€n ett förbipasserat intresse för faeens sĂ€tt. Om sĂ„ Ă€r fallet, Ă€r det nu dags att gĂ„ genom Ă€lvedörren och omfamna ditt magiska Ă€lv jag helt. Den gyllene nyckeln till denna Ă€lvedörr ligger i ditt hjĂ€rta. Det Ă€r viktigt att veta att nĂ€r du gĂ„r igenom denna magiska gateway i ditt liv sĂ„ kommer allt att förĂ€ndras. Du ser och kĂ€nner naturen pĂ„ ett djupare sĂ€tt du kĂ€nner dig mer ansluten till vĂ€xter, trĂ€d och blommor och utvecklar en djupare medkĂ€nsla för alla levande saker. Du kanske till och med kommer att bli vegan eller vegetarian, om du inte redan Ă€r det. Ditt intresse för bevarande och miljö kan ocksĂ„ öka. Det hĂ€r Ă€r alla egenskaper hos nĂ„gon som har vĂ„gat sig genom Ă€lvedörren, sĂ„ övervĂ€g detta noggrant. Om du Ă€r osĂ€ker pĂ„ om du ska gĂ„ genom Ă€lvedörren, meditera pĂ„ frĂ„gan tills du vet i ditt hjĂ€rta att det Ă€r rĂ€tt att göra. NĂ€r du har gĂ„tt igenom dörren, förbered dig för mer magi och glĂ€dje att komma in i ditt liv, veta att du alltid Ă€r sĂ€ker, skyddad och Ă€lskad. ❀

LĂ€mna ett svar