Dagens budskap ~ änglarna 6/5

 

Dagens budskap 6/5 👼🏻

 

Du har en gåva för att arbeta med unga människor, och ditt gudomliga syfte inkluderar att hjälpa eller undervisa barn eller genom föräldraskap.
Barn och ungdomar påverkas av din öppenhjärtliga natur. Du är också charmad av deras rättframma personlighet, som ärlighet, skratt och oskuldsfullhet. På många sätt engagerar och helar det ditt inre barn. Du vill ge dessa barn det som du själv inte fick när du var barn. Du känner också en inre kallelse att förbättra barns liv, och du kan undra över det bästa sättet att fortsätta.
Rosetta är med dig som en skyddsängel Som glädjer sig åt att ge dig nya möjligheter att hjälpa barn. Allt du behöver göra är att lägga märke till de unga människor som hon för in i ditt liv. Var ditt fantastiska jag med dessa barn, så sköter sig resterande av sig självt. När du är redo för ännu en större roll så ska du säga detta till Rosetta. Var försäkrad om att hon förstår ditt humör och bara kommer att föra in dig i situationer som passar dina passioner, talanger och intressen.
Du är en välsignelse för barn överallt! ❤️

Lämna ett svar