Dagens änglavägledning 6/5 💚

DAGENS ÄNGLAVÄGLEDNING 🕊

Slipa de ädelstenar som finns i dina tankar. 

Allt du företar dig har du ett evigt stöd. Ibland känns de kanske inte så, utan du tror att du kämpar inuti ett tomrum av ensamhet. Kanske känns det som om himlen har övergivit dig ovh dina böner inte har blivit besvarade, ändå håller universums energi dig uppe genom agg låta alla dina tankar och känslor ta gestalt.

Många gånger står vi overksamma medan du gör val som vi inte skulle vilja att du gjorde men din fria vilja föreskriver att du ska få allt du tänker på. Det beror på att du är en skapare och stt du kontinuerligt framkallar allt du funderar på.

Änglarna finns till hands för att på din begäran leda dig mot ett angenämt mönster av skapande. Vänd dig till oss för att slipa de ädelstenar som döljer sig i dina tankar och känslor: i varje rädsla eller oro finns kärlekens strålande energi. Vi kan leda dig till att medvetet skapa upplevelser som ger stor glädje och många välsignelser. 

Idag ska du vara medveten om din häpnadsväckande förmåga till uppenbarelse. Vet att i allt dutänker och känner har du universums fulla stöd. 🕊

Dagens tanke

Jag vet att jag har fullt stöd just nu, och allt ged Mig när jag ber om det. Genom mina tankat och känslor frammanar jag mina upplevelser och kan fokusera på glädje.  

Lämna ett svar