Citrin

kr30.00

Namn: Citrin

Vikt: 2-19 g

Storlek: 2.5-4 cm

Chakra: Solarplexus

Ursprung: Brasilien

Priset för stenarna är styckvis

Alla stenar är nya och säljes i flera olika & modeller

Höjden på stenen förväntas vara alltifrån 1-3 cm

Kom ihåg att allt är på ett ungefär

Dessa kommer slumpade utvalda till dig

Och kom ihåg att alla stenar är en naturprodukt, vilket gör att varje sten kan variera i utseende, storlek, färg och form. En del stenar har ”ingjutningar” och kan se ”smutsiga” ut men ska då vara så.

5 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

CITRIN

GLÄDJE ~ KARISMA ~ SJÄLVFÖRTROENDE

Citrinen är en glad och positiv sten som stimulerar dig att se det ljusa i tillvaron. Den hjälper dig att komma till uttryck i sociala sammanhang, ha roligt, skratta, leka. Den kan bäras som amulett för att stärka självförtroendet och tilliten till din egna förmåga att skapa och bara vara. Den som vill bryta sina egna mönster göra upp det förflutna begränsningar har användning av citrin. Det är en värdefull ädelsten.

Under medeltiden ansågs citrinen ha samma energi som solens strålar och användes därför som botemedel för människor som blev deprimerade t.ex vissa årstider el vid dåligt väder. Stenens alla många färger gör att den kan balansera många olika områden av de fysiska och subtila på kroppen. De mörkare orange-bruna varianterna ger energi till rotchakrat och har en milt grundande effekt. Medan orange-gula stenar fungerar bra med navelchakrat och hjälper kroppen att göra sig av med spänningar, stress. Den mest effektiva varianten är den gula citrinen som verkar på solarplexus där den balanserar matsmältnings och nervsystemen, och ger sinnet klarhet och fokus. Den är milt expanderande, avslappnade och tröstande, vilket höjer självförtroendet och personliga makten. De mer gyllene nyanserna är kopplade till de andliga energier som finns ovanför huvudet, vilket medför högre nivåer av vishet och kunskap.

Fysiska, psykiska och andliga symtom, sjukdomar och obalanser:

Den inger självförtroende, ger energi att lyckas, bli fri beroende, examen skräck, förnyelse, koncentration, skyddande för auran, ökar självkänslan, hjälper mot depression, trauman, självdestruktiva beteenden och fobier. Hjälper mot sorg, rädslor och förändringar, hjälper att omvandla negativ energi till positiv, ger ökad motivation, kreativitet, hjälper till att bringa in överflöd, drar till sig pengar samtidigt som den främjar generositet, främjar alltså välstånd och affärer, projekt. Den lindrar även ögonproblem, minskar celluliter, dess renande effekt hjälper till att dra ut gifter ur kroppen, positiv påverkan på njurar och urinblåsan, bra för matsmältningen, motverkar förstoppning, mm.

Chakra: solarplexus

Och kom ihåg att alla stenar är en naturprodukt, vilket gör att varje sten kan variera i utseende, storlek, färg och form. En del stenar har ”ingjutningar” och kan se ”smutsiga” ut men ska då vara så.

Ytterligare information

Vikt 19 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.