Rosenkvarts

kr23.00

Namn: Rosenkvarts

Vikt: 3-15 g

Storlek: 1-3 cm

Chakra: hjärtchakrat

Priset för stenarna är styckvis

Rosenkvartsen hittar du i Brasilien, på Madagaskar, i Thailand och USA samt i Härjedalen i Sverige. Rosenkvarts finns även i Älvsbyn i Norrbotten.

Alla stenar är nya och säljes i flera olika storlekar & modeller och med olika betydelser

Höjden på stenen förväntas vara alltifrån 1-2 cm

Kom ihåg att allt är på ett ungefär

Dessa kommer slumpade till dig

Och kom ihåg att alla stenar är en naturprodukt, vilket gör att varje sten kan variera i utseende, storlek, färg och form. En del stenar har ”ingjutningar” och kan se ”smutsiga” ut men ska då vara så.

21 i lager

Beskrivning

ROSENKVARTS

SJÄLVKÄRLEK ~ TILLIT ~ SÅRBARHET

Rosenkvartsen är en av de kraftfullaste stenarna för känslomässig healing. Den hjälper till att initiera kärleken till dig själv. Den ger även lugn och känslomässig förtröstan. Stimulerar kontakten med ditt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Samtidigt förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger dig kärlek utan villkor och krav.

Stenen symboliserar kärlek, ro och harmoni och lär dig tillgivenhet och ger dig en djup känsla av trygghet. Det är en Sten som kan användas överallt när du känner för det. Under healing kan den hjälpa dig att tillmötesgå dig själv och andra.

Den hjälper till att lösa upp hotfulla, gnagande känslor och ger plats så att kärleken kan överta platsen i ditt sinne. Den är bra till att beskydda och skärmar dig från negativa vibrationer som du hela tiden blir påverkad av oavsett du vill eller inte. En del använder den till att avskärma skadlig strålning från dataskärmar och liknande.

Fysiska, psykiska och andliga symtom, sjukdomar och obalanser:

Den hjälper dig om du har problem med snarkningar, lågt blodtryck, celluliter, epilepsianfall, fördomar, förlåtelse, hjärtproblem, kolik, kunna ge kärlek till din partner, visa kärlek, lugnade effekt, osjälviskhet, känna samhörighet, sömnlöshet, lindrar aggressiva tillstånd, frigöra stress och trauma.

Stjärntecken: Skorpionen

Månadsten: Oktober

Chakra: Hjärt, navel och rotchakra

Personlighet: den motsvarar en person som är empatisk, sympatisk, och stöttande i andra människors liv. De känslomässiga uttrycken är starka och rättframma utan manipulation eller dolda agendor.

Ytterligare information

Vikt 15 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.