Rea!

Adventskalender- kristaller

kr549.00

Innehåller följande:

• 1 st adventskalender

• 24 st olika slumpade modeller av trumlade, råa, polerade halvädelstenar/kristaller (vilket kan innebära att de kan vara många blandade, och många fler av en variant ex trumlade, men enstaka av någon annan modell som råa och några få av den tredje modellen som polerade och tvärtom.)

• Stenar som kan finnas med är: Ametist, Rosenkvarts, karneol, bergkristall, Aventurin, rökkvarts, agat, jaspis, akvamarin, obsidian, tigeröga, bandagat, mm 

• Stenarna är mellan 1-3 cm

• Platta, avlånga, fyrkantiga, ovala osv

• Få stenar kan se skadade ut, men emellan åt så händer det och då är dem de inuti. Och de kan även hända att de är kantstötta men inte så att de är i dåligt skick eller att man skadar sig på dem. Färgskiftningar förekommer också vilket är helt normalt

• Adventskalendern levereras i vita, naturfärgade små papperspåsar, alt strutformade påsar som är numrerade i nummerföljd 1-24 

• I varje påse ligger även en tillhörande  lapp på stenens namn, som du sedan kan söka upp stenen betydelse.

• Slutligen så ingår ett personligt budskap i varje kalender specifikt till den som ska den. Är det ett barn så är det designat från änglarna på ett pedagogiskt sätt.

Enligt bilden så får du lite inspiration om hur du kan göra med din kalender: som att hänga, lägga i korg, låda, numrera själv.

Detta är en väldigt efterfrågad adventskalender både till dig själv eller i present. Både till tonårsdottern/sonen, men även de mindre barnet som samlare och den vuxne.

Leveranstiden är 5-7 arbetsdagar från det att vi har registrerat dina pengar på vårt konto

 

Kan restnoteras

Beskrivning

OBS BRA ATT VETA!

Dessa levereras antingen i sådan vit färdig adventskalender som du sedan själv får skriva dit siffrorna som du vill. Men önskar du att vi skall göra detta meddela de i din order. Eller om du specifikt önskar få små påsar meddela även detta.

Dessa kommer att kunna beställas fram till och med 23 nov 2023 för att bli garanterad leverans innan 1 dec. I övrigt kommer de att finnas tillgängliga så långt ”lagret” räcker. Sen vill vi tala om att varje kalender blir personlig till den som ska få den, samt sätts i gång för ”specialtillverkning” så fort ordern är lagd. Vilket betyder att det blir väldigt krångligt för oss om en inte fullföljer ordern. I det fallet kommer vi bli tvungna att spärra era framtida beställningar samt fakturera er för redan använt material. Det finns även ett personligt budskap med i varje kalender.

Frakt upp till 1 kg räcker gott och väl. Önskar du beställa fler än en kalender så räcker även 1 kg.

Väljer du däremot att ångra din order efter nyligen lagd order så tar vi ut en avgift på 200:- som ska täcka alla kostnader.

Skulle du vilja ångra köpet i efterhand (då du mottagit paketet) så gäller andra regler då kalendern är designad för dig, dvs du ingen ångerrätt. Eftersom att en personlig specialtillverkad adventskalender inte går att sälja vidare.

Tänk på att beställa i god tid då
Leveranstiden är 5-7 arbetsdagar och för att kalendern är handgjord från grunden.