Rea!

Adventskalender- kristaller

kr500.00

Innehåller följande:

• 1 st adventskalender

• 24 st olika slumpade modeller av trumlade, råa, polerade halvädelstenar/kristaller (vilket kan innebära att de kan vara många blandade, och många fler av en variant ex trumlade, men enstaka av någon annan modell som råa och några få av den tredje modellen som polerade och tvärtom.)

• Stenar som kan finnas med är: Ametist, Rosenkvarts, karneol, bergkristall, Aventurin, rökkvarts, agat, jaspis, akvamarin, obsidian, tigeröga, bandagat, mm 

• Stenarna är mellan 1-3 cm

• Platta, avlånga, fyrkantiga, ovala osv

• Få stenar kan se skadade ut, men emellan åt så händer det och då är dem de inuti. Och de kan även hända att de är kantstötta men inte så att de är i dåligt skick eller att man skadar sig på dem. Färgskiftningar förekommer också vilket är helt normalt

• Adventskalendern levereras i vita, naturfärgade små papperspåsar, alt strutformade påsar som är numrerade i nummerföljd 1-24 

• I varje påse ligger även en tillhörande  lapp med info & betydelse om varje sten

• Slutligen så ingår en liten överraskning i varje kalender 

Enligt bilden så får du lite inspiration om hur du kan göra med din kalender: som att hänga, lägga i korg, låda, mm

Detta är en väldigt efterfrågad adventskalender både till dig själv eller i present. Både till tonårsdottern/sonen, men även de mindre barnet som samlare och den vuxne.

Leveranstiden är 5-7 arbetsdagar från det att vi har registrerat dina pengar på vårt konto

 

Kan restnoteras

Kategori:

Beskrivning

OBS BRA ATT VETA!

Dessa kommer att kunna beställas fram till och med 23 nov 2021 för att bli garanterad leverans innan 1 dec. I övrigt kommer de att finnas tillgängliga så långt ”lagret” räcker. Sen vill jag tala om att varje kalender blir personlig till den som ska få den, samt sätts i gång för ”specialtillverkning” så fort ordern är lagd. Vilket betyder att det blir väldigt krångligt för mig/oss om och när man struntar i att betala. Då kommer jag i fortsättningen att bli tvungen att spärra era framtida beställningar samt fakturera er för redan ev använt material. Det finns även ett personligt budskap med i varje kalender.

Väljer du alltså att ångra din order efter nyss lagd beställning så tar jag ut en avgift på 200:- som ska täcka alla kostnader. Skulle du vilja ångra köpet i efterhand (då du mottagit paketet) så gäller andra regler då hela kalendern är designad för dig, dvs då har du ingen ångerrätt. Eftersom att en personlig specialtillverkad adventskalender inte går att sända/sälja vidare till vem som helst för oss.

Tänk på att beställa i god tid då
Leveranstiden är 5-7 arbetsdagar och för att kalendern är handgjord från grunden.

Frakt upp till 1 kg räcker gott och väl oavsett om du beställer en, två eller tre kalendrar så du inte väljer det dyrare alternativet.