Dagens budskap 3/2-2022


DET ÄR NÅGOT SOM DÖR.. 

Vi alla kämpar på många olika vis, ekonomi, arbete, hälsa, sjukdomar, relationer, barn, kärlek, avsaknad av kärlek, förluster, konflikter osv. Och framför allt så har någon några haft det tufft ekonomiskt en längre tid t ex. Vilken är en grupp som verkar kunna se små successiva förändringar till de positiva. Dvs de gamla jobbiga börjar dö ut. För en annan grupp kan det vara ett gammalt beteende, ett gammalt sätt att tänka, ett sätt att resonera, agera osv som även dör och dött ut. Att man en gång för alla begraver den delen av sig själv. Eller väljer att lägga ned en stridsyxa kan de röra sig om för en annan grupp. Tyvärr får jag till mig att det tidigare handlat om ev dödsbesked för någon grupp som du har genomgått och genomgår och de är inte riktigt vad man vill höra. Men Att det är ändå något som man just nu kan befinna sig i energimässigt vilket är viktigt att dela med andra. Denna energi är viktig att begrava och lägga bakom sig.

För en annan grupp rör det sig om någon som mår psykiskt dåligt och inte alls har någon vidare livsgnista utan egentligen bara vill ”kasta in handduken”. Men istället för att livet ska vara slut så kämpar du dig genom och förbi pga att du har människor omkring dig som får dig att behålla fotfästet. Det kan plötsligt dyka upp oväntade inkomster, oväntade pengar, gåvor, hjälp, råd, mm. En mor kan vara bidragande eller ha ett finger med här på något vis.

Det du kan göra eller borde göra i ditt läge är att oavsett var du befinner dig just nu är att byta din energi. Inte tänka att du ska vinna på saker för att det ska gynna dig utan att det ska gynna båda parter så att det blir en byteshandel kan man säga. Du ger och får ta emot. Utbyta idéer, tankar. Det handlar om att om du saknar överflöd just nu.. så är det viktigt att du delar med dig av din tid, dina idéer, dina råd, för att kunna få i gengäld. Det handlar ju om orsak och verkan. Och känner du frustration över din livsväg riktning så fundera över vad du kan ge istället för att undra vad du kan få. Energiutbyte behöver inte handla om finansiell energi. Är du den som inte erbjuder ditt eget stöd utan håller igen så måste du ändra på det nu. Tillåt dig vara öppen, ärlig sårbar.

Lyssna inåt och vad får du till dig? Du ska inte vara rädd för att säga i från vad du tycker eller tänker. För du är stark som en oxe. Du kan sätta ner foten och visa jävlaranamma. Och du behöver inte blir arg, obehärskad, opålitlig bara för att du gör det. Kanske blir du tagen för given mc då behöver du kanske säga i från. Ingen ska uppföra sig illa. Och varje individ ska kliva ut sådant som inte känns bra, sådant som inte längre gagnar en.
Känn in vad det är du egentligen längtar efter? Finns det gnistor efter något extra speciellt? Många människor är rädda för den eldiga energin… även om man de inte borde vara. Ett brinnande begär kan nämligen leda till enorm expansion av något stort. De kan hjälpa dig att väcka en mer oupptäckt sida av dig själv du kanske inte ens visste att du hade. Som också kan bränna bort rädslor av skam, skuld mellan dig och de eller den du längtar efter. Din själ längtar skriker efter att du ska plocka fram hitta passionen som är en mäktig känsla för de du älskar. Du har ett begär inom dig med en kraftfull energi som det är högtid att komma i kontakt med… kanske behöver du utforska din sexualitet? Bli mer öppen på de sexuella planet, så begärets eld inom dig kan ta bort gamla ”misslyckanden” som idag hindrar/begränsar dig från att uttrycka den sidan av dig själv. Har du en partner t ex så kan ni ha en väldigt stark, andlig och sexuell kontakt. Låt alltså din passion glöda. Men våga.
Men tänk att det inte finns några gränser.
släpp alla värderingar, skuld, skam, detta är kopplat till ditt rotchakra, navelchakra inte minst solarplexus.
fråga dig vad du har, fråga dig vad du känner, och känn inom dig att du kan.

Känslomässigt är det massor som finns ligger och grämer inom dig. Hela dig bokstavligen. Och du behöver grunda dig, så jag säger ge dig ut i skogen. Andas, magandas. Jorda dig. Koppla upp dig mot jordens energi frekvens så att du känner att du får stöd och kan göra val utifrån styrka och integritet, jordänglarna hjälper dig att känna dig jordad och stärkt. Genom dem kan du få insikt i vad du är här på jorden för att göra och lära dig. Det är så viktigt att du hela tiden är verklighets förankrad och har inställning till din nuvarande situation. Om du rusar eller tar beslut grundade på rädsla , så kommer du inte utvecklas på de sätt du förtjänar. Ta kontakt med ditt inte och sen funderar du över vad du ska göra. Det viktiga är att de frön du sår växer upp till något vackert, inte till ogräs som sen måste grävas bort.

 

❤️‍🩹

 

Lämna ett svar