Änglavägledning v.38

DET ÄR DU SOM BESTÄMMER ÖVER DIN TID


Under den här veckan så vill änglarna visa dig hur kraften i ett enda medvetet andetag påverkar dig i alla dina val och beslut.

Andningen är själva länken som binder samman ditt kroppsliga JAG med ditt själsliga JAG via ditt medvetande.

Här vill de lära dig, genom praktisk vetskap, hur du kan utvidga ditt medvetande genom din andning.

Detta är något du måste göra för att kunna förstå. Det räcker inte med att endast läsa om det. Du behöver alltså också praktisera det. Det behöver liksom integreras i din kropp för att kunna tillämpas. Och, när du har tillämpat denna kunskap i ditt vardagliga liv så kommer du automatiskt att göra konstruktiva val och ta produktiva beslut eftersom att du då är i kontakt med ditt själsliga Jag.

Änglarna vill även be dig om att ta flera djupa medvetna andetag så ofta du kan, dagligen. Ge dig själv tillåtelse att använda din tid på ett medvetet sätt. Genom att ta djupa medvetna andetag så använder du din tid på ett klokt, hållbart och konstruktivt sätt.

Änglarna vill också be dig om att göra följande två övningar så ofta du kan:

1. När din telefon ringer: så vänta tre signaler innan du svarar. Och under dessa signaler tar du ett djupt medvetet andetag. Sedan kan du själv bestämma om du vill svara direkt, ringa tillbaka om en stund eller bara låta det vara.

2. När det ”blippar” i din telefon, platta, dator eller något annat: Så ska du motstå frestelsen att titta direkt. Istället ska du ta ett djupt medvetet andetag. Sedan kan du själv bestämma om och när du ska titta eller bara låta det vara.

Och här vill änglarna att du ska komma ihåg att det är du som bestämmer över din tid. Utan att du ska ha dåligt samvete över det. Trots att människor i din omgivning kanske kan försöka trycka på ditt dåliga samvete. 

Så fråga dig själv hur du vill använda din tid idag och under resten av veckan? 

Med kärlek 

Zäta

 

KällaAntonsdotter 

Lämna ett svar