Dagens kollektiva budskap 30/8-2021


VÄLJ LYCKAN

Lycka är ett tillstånd som du själv skapar och det är ett val som kommer inifrån, vad som än händer runt omkring dig. Idag ska du ge dig själv den terapeutiska gåvan att välja denna magiska känsla, den som har makt att lösa kriser, läka sjukdomar, råda bot på osämja, och dra till sig nya möjligheter. Att känna dig lycklig är den yttersta uppvisningen av tron på att dina böner har blivit hörda och besvarade och din tro belönas alltid på sätt som skänker glada överraskningar. Det här är en hälsosam cykel: ju gladare du är, desto fler upplevelser som understödjer ditt välbefinnande attraherar du. Välj alltså lycka och ställ in din avsikt på att förbli lätt till sinnes och kärleksfull i din insyn i dag. Om du distraheras och hamnar i negativitet ska du minnas glädjen. Blotta tanken på den räcker för att locka fram dess ljus som förjagar det negativa.
Var en fyrbåk av denna känsla i dag för att inspirera andra att även de välja den. När allt kommer omkring är bästa sättet att lära ut lycka att tillämpa den själv. Välj lycka och hys optimistiska tankar och känslor. Lyft själen hos människorna i din närhet och sprid glädje omkring dig.

❤️

Lämna ett svar