Dagens kollektiva budskap 29/8-2021

DU SKA INTE FÖRSÖKA SIA FRAM SAKER NU


Och det här gäller egentligen vilken situation du just nu än befinner dig i. Många av er får jag till mig kanske har fastnat ordentligt i en situation som kan kännas väldigt tung, och där saker känns som allt på ett eller annat sätt har fått stiltje. Du vet liksom inte vad som komma skall. Kan inte tänka, vet inte om och hur du ska gå framåt, faller du bakåt, och faller du bakåt kommer du nånsin att kunna ta dig framåt igen? Faller du kommer du någonsin att resa dig upp? Under en lång tid kan du eller någon i din omgivning ha valt att stoppa huvudet i sanden av olika anledningar som också nu har fått sitt pris. Vilket du får betala eller ska få betala.

Det här kan vara en arbetsplats som är allt annat än bra, kan vara en kollega som är allt annat än bra, en bostad som är allt annat än trygg, en hälsa som inte är den bästa, en kärleksrelation som inte kanske går åt rätt håll, ett äktenskap som man kanske inte vet var de ska leda, ett husdjur som kanske börjar bli gammalt, en ekonomi som antingen börjar gå åt rätt håll eller också helt åt andra hållet. Oavsett vad du har gjort i ditt förflutna så får du betala tillbaka karma kan man säga, de du har gett ut tidigare får du tillbaka. Så har du varit snäll, givmild, rättvis, rättfärdig kan du nog räkna med att allt ordnar upp sig för dig och går mot ett gott slut så småningom om. Medans för dig som kanske inte har lärt dig att följa din livsväg , att lita på din intuition så kan du ha fått slita och släpat länge för val du har gjort bakåt tidigare. Och där din hälsa kan fått sig en törn. Psykiskt eller fysiskt eller Båda delarna.

En del av er kan välja att söka upp medium, sierskor, vägledare som ni önskar ska vägleda er in på ”rätt” väg i livet framåt. Problemet är att ni råds att INTE uppsöka siare i denna situation vilken den är, utan att du ska se bortom den situationen du befinner dig i just nu. Därför att du är den som väljer din väg framåt, en sierska kan endast ge dig råd, tips och vägledning. Du behöver försöka höja din vibrations frekvens och enbart fokusera på kärlek. Några av er kan även sia själva, där ni också kan komma i kontakt med helt fel energier.. pga av att ni dels kanske inte är medvetna om vikten av att be om starkt andligt beskydd. Men också om och när, samt hur du särskiljer goda och dåliga energier entiteter från varandra. Du kan vara så frustrerad, orolig just nu över vad som komma skall så därav kanske du söker svar som du aldrig kommer att varken finna eller få svar på. För att du inte ska veta. Vissa saker är inte meningen att du ska få veta, för en siares uppgift är egentligen inte att förutspå andras framtid utan att visa dem hur den skapas av din egen intentioner. Dvs du är vad vill, du blir vad tänker. Du lever som du lär, du skapar det du vill. En seriös siare hjälper dig alltså att förstå att eftersom dina intentioner kan förändras är även din framtid föränderlig. Din inre klärvoajanta sida måste få komma till tals så att du själv kan se vilken väg du ska gå. För att skapa din bästa framtid. Låt dig inte luras av ditt ego och eller dina tvivel. Tro inte att du är vilse eller har kört fast.

Var hängiven och målmedveten i vad du vill. Att du tänker att du är villig att göra allt du kan och samtidigt bli mer medveten om dig själv, vem du är, hur du fungerar. Ta tydligare och klarare beslut.

För att du är inte bara en kropp utan också en själ som du behöver komma till insikt om Så att du kan fortsätta att utvecklas och växa. Det du behöver är  att släppa taget om det gamla och vila. Befria dig själv från alla måsten, alla förväntningar som tidigare tyngde dig. Släpp dig fri så att du har möjlighet att återhämta sig från det du måste. Nån ting i ditt liv är det som du behöver ta ”farväl av” ex en viss aspekt av dig själv för att du ska kunna fortsätta växa och göra framsteg. Du får healing, därför att en förändring är på gång i ditt liv. Och du behöver bli mer införstådd med dina egna behov och framförallt få mer stöd. Inom dig så vet du vad som tynger dig, vad som bromsar dig. Det här kan vara en särskild person, en situation, en dröm, osv men du måste släppa taget om det här. Verkar som att du också försöker hålla kvar i något som bara för dig att må sämre. Inte först du verkligen släpper taget så kommer du att kunna skapa plats för nya saker i ditt liv. Släpp allt sådant som hindrar dig från att komma framåt i livet. Du vet att du klarar det! I höst här så medförs viktiga energier med tanke på dina intentioner – du läker, växer och utvecklas. Lyssna hela tiden till din inre visdom min vän.

💙

 

Lämna ett svar