Visa din uppskattning 6/6-2021❤️

UTTRYCK DIN UPPSKATTNING TILL DE DU ÄLSKAR

En av de största gåvor vi får och har i livet är genom relationer där bandet utgörs av en av de många formerna av kärlek. Och det kan ju vara i form av släkt, vänskap, syskon, föräldrar, romantik osv. Änglarna vet om att du sätter värde på människorna i ditt liv och Bryr dig om dem men trots detta så behöver de få höra denna bekräftelse, ALLA gör det. 

Idag ska du därför uttrycka din uppskattning för människor som du älskar. I Vilken form är egentligen inte de väsentliga ifall de sker per sms, mail, blombud, telefonsamtal, ett kort, teckning, en kram, en middag, en present etc. För vilket som duger hur bra som helst. Det viktiga är det som känns mest rätt för dig för då kommer det från hjärtat. 

Din gåva blir även en gåva till dig själv. Lägg märke till hur bra det känns att få uttrycka din uppskattning. 

Säg jag älskar dig på olika sätt, ju mer du gör det ju mer kärlek kommer du att känna. 

❤️

 

Lämna ett svar