V.23 insikt & änglavägledning 💙💛

HAR DU TILLRÄCKLIG INFORMATION?

Denna vecka vill änglarna hjälpa dig med att förstå att när du ska ta ett beslut men känner dig förvirrad, så betyder det att du inte har tillräckligt med information för att kunna ta ett väl grundat beslut där du har allt klart för dig just nu.

Eftersom det egentligen är klarhet och insikter som du söker och att du inte passivt kan sätta dig ner och tänka dig fram till en klarhet, så behöver du agera genom att aktivt ta reda på den information som du behöver.

Det kan betyda att du behöver kliva utanför din egen bekvämlighetszon. Så Ibland är Sanningen inte så vidare bekväm, men den är alltid befriande men  ger dig klarhet. Du kan komma att behöva ställa obekväma frågor till dig själv och andra för att få mer information om den situationen du kan befinna dig i, och behöver mer klarhet i. Det kan också betyda att du behöver ringa några (för stunden) ”jobbiga”, obekväma samtal, där du behöver be någon om hjälp och vara beslutsam i att finna de svar som du söker.

Att acceptera en situation är inte detsamma som att ge upp, bli passiv och att inte göra någonting. Tvärtom! Det är nu ditt arbete börjar med att bygga upp det mod som du behöver för att finna klarhet till att kunna ta nästa steg och agera med beslutsamhet.

Att acceptera är att medvetandegöra något som du kanske länge har trängt undan och undvikit på grund av rädsla för smärtan som det kan komma att orsaka dig själv och andra.

MEN, när du klarar av att acceptera, det vill säga medvetandegöra, en situation som du vet behöver förändras och när du tar beslut i klarhet och har tillräckligt med insiktsgrundande information så blir det alltid bra och till det bästa för alla inblandad e i slutänden. 

Nu vill änglarna rikta sig speciellt till DIG som läser det här just nu! De vet att DU länge har funderat på något särskilt men att du inte vet om det är rätt, hur, i fall att osv och att det är dags att ta ett beslut nu. 

Och därav är de här vid din sida för att meddela DIG att du HAR tillräckligt med information för att kunna ta ett väl grundat beslut och agera med klarhet. De försäkrar dig om att allt kommer gå bra! Det är dags att ta nästa steg nu!

Kärlek Zäta 

💙💛

Lämna ett svar