Dagens budskap 29/5-2021 💖

SLÄPP TAGET OM:

Det du minns. BakÄt. Gamla minnen, sÄdant som stjÀl din energi, gör dig ledsen, arg, frustrerad, besviken. Ja sÄdant som helt enkelt sÀnker din vibration till en lÀgre nivÄ. SÄdant som inte gagnar dig. Likadant gÀllande mÀnniskor som drar ner dig, och inte fÄr dig att mÄ bra. Har du exempelvis ett inre ego som gÄr som en repeatskiva? DÀr du ser dig i spegeln, rannsakar dig frÄn topp till tÄ och dÀr sjÀlen sÀger till dig att du Àr vacker. Och att du duger gott och vÀl sÄ som du Àr, att du Àr bra? Men sedan har ett ego som sÀger till dig att du Àr ful, tjock, smal, dum, korkad, dÄlig, inte smart nog, misslyckad etc etc?

I sĂ„dant fall Ă€r det dags att vĂ€lja. VĂ€lja att leva efter ett ”ego baserat liv” eller ett ”sjĂ€lsbaserat liv”.  Skillnaden med ett sjĂ€lsbaserat liv Ă€r att sjĂ€len vĂ€rderar aldrig utan den bara Ă€r. Den lyfter dig, den fĂ„r dig att mĂ„ gott, och att du ska vĂ„ga lita pĂ„ din sjĂ€l att den leder dig rĂ€tt i livet. VĂ€ljer du t ex att ta en rak vĂ€g fram i livet eller en guppig vĂ€g? Pga att du vill byta karriĂ€r, lĂ€mna en relation, skaffa barn, flytta etc? Oavsett sĂ„ verkar det handla om att fatta ett svĂ„rt beslut och som krĂ€ver mod och att ha tillit. Och lyssnar du inĂ„t sĂ„ har du svaret om vilket som blir den rĂ€tta vĂ€gen och vilken som blir den skumpiga vĂ€gen. För din sjĂ€l har en plan för dig.. och vet du inte var vĂ€gen ska ta dig sĂ„ Ă€r de inte konstigt att du tvivlar.. men dĂ€rför Ă€r det meningen att du ska slĂ€ppa taget och ha tillit och mod. V a d behöver du göra för att kunna överlĂ€mna dig totalt till din sjĂ€ls helhetsplan?

ACCEPTERA: 

Att du Ă€r beskyddad, att universum Ă€r dig lojal, att du ni Ă€r ”stjĂ€rnbröder”, ni Ă€r som syskon, det finns en mening med allt som sker, och att du kan vara trygg, att du kan ha tillit, och mĂ„ste ha tillit, att du kan vara lugn, att allt kommer att bli bra. Lita pĂ„ det. Du kommer att fĂ„ insikter i saker, klarhet kring saker som har varit otydligt förut. Tidigare har du sĂ€kerligen varit sĂ„ utsatt pĂ„ olika sett men du Ă€r inte det nu. DĂ„ har det varit meningen att du ska ta lĂ€rdom och lĂ€ra dig ovĂ€rdeliga lĂ€xor. Men situationen som du befinner dig i just nu Ă€r för ditt högsta bĂ€sta. Trots att du inte kan förstĂ„ det just hĂ€r och nu. Men du kommer att förstĂ„. Du kan tryggt öppna bakdörren in till ditt hjĂ€rta, och du uppmuntras att vara öppen sĂ„ att du har möjlighet att ta emot stöd pĂ„ en helt ny nivĂ„ frĂ„n mĂ€nniskorna i ditt liv runt omkring dig. Men Ă€ven frĂ„n universum. De gamla trauman du kĂ€mpar med , gamla mönster, beteenden, karmiska avtryck frĂ„n dina tidigare liv bidrar till att göra mĂ„nga mĂ€nniskor misstĂ€nksamma och inte minst skeptiska  till lojalitet. MĂ„nga mĂ€nniskor har svĂ„rt att ta emot stöd överhuvudtaget och vĂ€ljer dĂ€rför att tacka nej, för att en ska klara sig sjĂ€lv i livet. Och att det Ă€r farligt att visa sig sĂ„rbar helt enkelt.
Som att vÀrlden dÀrute vill oss ont. StjÀrnbröderna vill att du ska förstÄ uppleva en annan del av hur de Àr att leva pÄ jorden. Och de vill att du ska kÀnna dig sÀker, trygg, Àven om de Àr jobbigt. Att du ska vÄga slÀppa in mer kÀrlek. Att du vÄgar vara öppen för att ta emot stöd pÄ en nivÄ du aldrig tidigare hade kunnat förestÀlla dig bÄde i denna vÀrld och bortom andra vÀrldar. DÀr du lÀr dig möta livets med och motgÄngar genom att lÄta ditt hjÀrta bli mjukare nÀr det helst vill bli Ànnu hÄrdare för att skydda dig. Hur kan du öppna dig för att kunna ta emot Ànnu mer stöd?

FOKUSERA PÅ: 

Att lyssna pÄ din kropp, jorda dig, vara i naturen. Njut och vara utomhus överlag. Andas, stanna upp. Var i kontakt med moderjord. Var bland berg, dalar, vatten, himmel, hav, luft. Rena dig, kapa band. För att samma mystiska puls slÄr i allt levande. VÄr planet har en egen rytm som uppenbarar sig i Ärstiderna och tidvattnet. Men idag sÄ kan du tÀnda lampor, Jobba dygnet runt och fÄ allt du vill, nÀr du vill, att allt ska hÀnda, att saker kan gÄ pÄ grund och att saker hamnar snett. DÀrför Àr det sÄ viktigt att du Äterknyter kontakten med naturen och anpassar sig till jordens puls. Det finns inget bÀttre Àn jordpulsmeditation nÀr du vill ge dig hÀn och förena dig med moderjord. PÄ nÄgot sÀtt stÀnger mÀnniskan av kanske nÄt tillfÀlle nÀr det var för smÀrtsamt att behÄlla kontakten. Och nu kan de kÀnnas som att du Àr pÄ drift. Som att du inte lÀngre hör dit. Man hoppas att andra mÀnniskor, saker, pengar mm ska kunna fylla ditt tomrum. Vi glömmer att moderjord finns kvar men hon vÀntar pÄ att vi ska Äteraktivera den del av oss som lÀngtar efter att lÀgga sig i hennes famn. Och nÀr du gör det sÄ skingras glömskans dimma och hon öppnar sig för att ta emot dig fullt ut. Du kan dÄ Àven dricka hennes friska vatten och rena dig frÄn sÄnt som inte gagnar dig. Sakta ner. Förena dig med moderjord.

KĂ€rleken finns inom dig du kan behöva sĂ€tta grĂ€nser för dig sjĂ€lv, för de omkring dig, för nĂ„gon du lever ihop med. Du kanske lever i ett medberoende? Du Ă€r nog sĂ„dan som Ă€r ren och villkorslös kĂ€rlek samt ser kĂ€rlek i alla mĂ€nniskor och alla situationer. Som Ă€r pĂ„ gott och ont. Eftersom att du dĂ„ har svĂ„rt att sĂ€tta grĂ€nser och bygga upp sunda, ömsesidigt stöttande relationer. Du behöver först lĂ€ra dig sjĂ€lvkĂ€rlek och sen bygga sunda relationer med andra. För att komma ihĂ„g att den kĂ€rlek du söker redan bor inom dig. Att kĂ€rlek faktiskt finns inom dig. Du bör titta pĂ„ vilka grĂ€nser du skulle behöva stan ut tydligare. Du verkar tappa bort dig sjĂ€lv i en relation? Det Ă€r inte ovanligt att stjĂ€rnsjĂ€lar kastar sig handlöst i ett förhĂ„llande om den andre kĂ€nns trygg. Är du den som ger mer Ă€n du fĂ„r? El Ă€r du osĂ€ker pĂ„ var du stĂ„r? Du behöver granska din dina relationer ordentligt
 och se vilka överenskommelser du ge accepterat pĂ„ energinivĂ„, medvetet eller omedvetet. Genom att Ă€rlig undersöka om nĂ„gon av relationerna fĂ„r dig att kĂ€nna dig maktlös, nervös, otrygg, obenĂ€gen att slappna av etc eller att du kĂ€nner dig otillrĂ€cklig pĂ„ nĂ„got sĂ€tt och har anvĂ€nt en viss relation för att slĂ€ta över det. Hur kan du öka din sjĂ€lv kĂ€rlek till dig sjĂ€lv och pĂ„ vilket sĂ€tt tappar du bort dig i relationer?

💖

LĂ€mna ett svar