VATTUMANNEN ♒️ ~ v.21

DU SKA 

GÅ GENOM ÖPPNA DÖRRAR 

Varenda möjlighetsdörr står öppen för dig just nu – det finns ingenting som du är utestängd eller isolerad från under veckan. Frågan är vilken du vill passera? Valet är nämligen helt och hållet ditt eget. Ibland känner du dig kanske överväldigad av att du har alltför mycket att välja på, eller också ifrågasätter du kanske din förmåga att passera genom en särskild dörr. Idag och för resten av veckan ska och kommer änglarna att hjälpa dig att se möjligheter som står öppna för dig. De kommer att ge dig den klarsyn och det mod du behöver för att stiga in i de drömmar du önskar dig. Ge alla dina rädslor, frågor eller reservationer till änglarna som du har i fråga om den här processen. Att gå framåt innebär ibland att man helt enkelt lämnat någonting bakom sig. Så änglarna kommer att leda och stödja dig så att du går oskadd genom denna förändring. Underbara möjligheter står öppna för dig. Du kan göra, bli eller få precis allt du bestämmer dig för. Änglarna hjälper dig till klarsyn och mod att kunna genomföra positiva förändringar i ditt liv. Och du möter förvandlingarna i ditt liv med tro till himlen. 


💖

 

Lämna ett svar