Tvillingarna ♊️ v.21 💖

DU SKA 

BEFRIA DIG FRÅN BEHOVET AV GODKÄNNANDE

Gör dig av med behovet av att vara omtyckt av alla denna vecka. Det viktiga är att du sätter värde på dig själv. En annan människas åsikter har ingen betydelse för vem du är, eftersom det bara är uttryck för den personens självkritik projicerad på dig. Titta på änglarnas situation som ett förstklassigt exempel: trots att änglarna använder all deras tid till att hjälpa andra så finns det fortfarande människor som ogillar eller misstror dem. Om de lät dessa negativa uppfattningar tynga dem skulle de vara mindre effektiva i det som är deras uppgift. Tänk på hur mycket tid och energi du har lagt ner på att söka vinna andras godkännande. Skulle de inte vara bättre att ägna tiden åt att söka vinna din egen gunst, mäta ditt värde mot en högre måttstock än andra människors åsikter? Naturligtvis är svaret ja ~ och det är rätt dag och vecka att inta denna sunda nya hållning. För att tycka om och uppskatta dig själv strövar du bara efter att bli beundrad av dig själv. Min sunda självkänsla attraherar allt och alla som jag någonsin kan behöva. Jag godkänner mig själv.

💖

Lämna ett svar